Azt tudom, hogy sokadik tulaj, de elvileg visszavezethető a motor. Ami megint csak jó hogy Casco-s volt(valamikor ). Tárgytalan vagyok, ki kell próbálni, kész nincs mese.
A fizut mindig előre kapjuk ahogy megérkezünk mert nem tudni a mami mikor dobja fel papucsot.. Itt nincs betegágy mert vállalkozók vagyunk.. inkább szakmát váltok.. nincs rosszabb mint egy munkahelyen egy rossz kollega..
Ebben a kibtt 12 napban már szövögetem a bosszút.. majd jól kijön 10napra és az utolsó előtti nap bejelentem a főnöknél hogy felmondtam.. már úgyis aktuális.. bebuktam miatta a Marseille-i repjegyemet amire fél évig spóroltam mert akkor is ezt csinálta és felét sem fizették vissza.. lásd. Lufthansa..
Éppen 12nap x 24h.. 93éves a munkám és nincs kimenő mert ha egyszer is elesik vége.. Nincs annál jobb amikor valaki a saját ágyában teheti álomra a fejét..
Az enyémet meg inkább előre kellene tekerni mert K8 és még csak 3600km és már az 5000szervíz is megvan pappiron.. Nem érek rá semmire sajna mindig az a kibeba munka.. amikor otthon vagyok meg jég esik.. élni sincs időm..
Ha a motornak szerető gazdija volt, akkor semmi probléma! Meg nem árt megérdeklődni, hopgy az aktuális tulajdonos hányadik tulajdonosa a motornak. Ha például második, akkor érdemes rákérdezni, hogy kitől vette... A dolog úgyis két véglet felé fog eltolódni: Megkímélt vezetést előtérbe helyező öregpapa, vagy pályaördög
Ejj nem gondoltam volna, hogy itt ilyen sok segítőkész ember van
De szerintetek 30000 km-rel (persze ha valós) érdemes -e még beleugrani, a vásárlásba?
Mondták nekem, hogy nem tudják visszacsavargatni a digitális kijelzősöket(vagyis visszatudják), mert azután észrevehető jeleket produkál (villog a kilométerszámláló).
Ja és még egyszer köszi mindenkinek
Néha jobb az amikor megtudod, h mit csinálnak vele, mintha azt mondják milyen finoman használták, aztán 1000 km után szétesik, meg az ismerősök mondják, h jaaa, ez a béláé volt, persze egykeréken megfogott egy autót...
Akkor pár év múlva majd megéri megvenni a te motorodat...
Gondolom örül a melódnak a pasid is...
De szerintetek 30000 km-rel (persze ha valós) érdemes -e még beleugrani, a vásárlásba?
Mondták nekem, hogy nem tudják visszacsavargatni a digitális kijelzősöket(vagyis visszatudják), mert azután észrevehető jeleket produkál (villog a kilométerszámláló).
Ja és még egyszer köszi mindenkinek