Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudom, hogy sokadik tulaj, de elvileg visszavezethető a motor. Ami megint csak jó hogy Casco-s volt(valamikor ). Tárgytalan vagyok, ki kell próbálni, kész nincs mese.
A fizut mindig előre kapjuk ahogy megérkezünk mert nem tudni a mami mikor dobja fel papucsot.. Itt nincs betegágy mert vállalkozók vagyunk.. inkább szakmát váltok.. nincs rosszabb mint egy munkahelyen egy rossz kollega..
Javasolnám, hogy a fizetésed készhezkapásokor mondj fel. Nehogy megszivassanak. Ha felmondási időt emleget akkor irány a doki és két 2 hét betegácsi.
Ijaj... Nem merek tovább kérdezni
Akkor rendesen szivató ágon vagy. Csak keményen bánj velük. Ezekszerint megérdemlik! Pedig azt hittem a Lufthansa jobb mint a fapadosok...
Ebben a kibtt 12 napban már szövögetem a bosszút.. majd jól kijön 10napra és az utolsó előtti nap bejelentem a főnöknél hogy felmondtam.. már úgyis aktuális.. bebuktam miatta a Marseille-i repjegyemet amire fél évig spóroltam mert akkor is ezt csinálta és felét sem fizették vissza.. lásd. Lufthansa..
Semmi gond. Az finom. Ne aggódj máshol is ez működik, én helyettesítek mindenkit, engem meg senki nem akar...
Azt csináljuk.. de kibsztt velem mert bsztt kijönni.. állítólag beteg.. szerintem meg nagy sz@rt.. bocsi de ezt érzem most..
Miért nem oldjátok meg a váltótársaddal, h hetente nyomjátok?
Akkor pár év múlva majd megéri megvenni a te motorodat...
a hosszabításnak meg főleg.. de néha kijön ha már nem bírja..
12napot nem dolgoznék egyfolytában, az elég szopás lehet.
Gondolom örül a melódnak a pasid is...
Lassan kórboncnoki.. amúgy nyanyust ápolok.. csupa izgalom..
Ha szabad érdeklődnöm: Milyen ágazatban törsz előre?
Éppen 12nap x 24h.. 93éves a munkám és nincs kimenő mert ha egyszer is elesik vége.. Nincs annál jobb amikor valaki a saját ágyában teheti álomra a fejét..
Örülj neki, hogy van melód, van akinek még az sincs
Az enyémet meg inkább előre kellene tekerni mert K8 és még csak 3600km és már az 5000szervíz is megvan pappiron.. Nem érek rá semmire sajna mindig az a kibeba munka.. amikor otthon vagyok meg jég esik.. élni sincs időm..
Ha a motornak szerető gazdija volt, akkor semmi probléma! Meg nem árt megérdeklődni, hopgy az aktuális tulajdonos hányadik tulajdonosa a motornak. Ha például második, akkor érdemes rákérdezni, hogy kitől vette... A dolog úgyis két véglet felé fog eltolódni: Megkímélt vezetést előtérbe helyező öregpapa, vagy pályaördög
Na mizujs Cimbi? Van már kiszemelt gép?
Vagy órát cserélnek és kész is...
Suzukit vissza lehet nyom nélkül tekerni.....
Akkor kamu volt
És nem fog villogni.
Bármit visszatekernek.
Ejj nem gondoltam volna, hogy itt ilyen sok segítőkész ember van
De szerintetek 30000 km-rel (persze ha valós) érdemes -e még beleugrani, a vásárlásba?
Mondták nekem, hogy nem tudják visszacsavargatni a digitális kijelzősöket(vagyis visszatudják), mert azután észrevehető jeleket produkál (villog a kilométerszámláló).
Ja és még egyszer köszi mindenkinek
Néha jobb az amikor megtudod, h mit csinálnak vele, mintha azt mondják milyen finoman használták, aztán 1000 km után szétesik, meg az ismerősök mondják, h jaaa, ez a béláé volt, persze egykeréken megfogott egy autót...