Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érkeznek a beszámolók szép sorban... Nutella papa és cosmodisk már leírta, amihez kizárólag csatlakozni lehet.
Az egész Dottóre kompánia kitett magáért.
Az a csirke beszarás jó volt és ANYUKAAAAA! Kuuuurva finom a pogácsa!
Az egész brigád előtt le a kalappal! Apuka, Anyuka, gyerekek, Pista bátyám, mindenki nagyon kedves, jófej és vendégszerető volt velünk. Mondjuk velünk nem is volt nehéz ilyennek lenni...

Egyébként nem arról volt szó, hogy lesz vmi tiramisu is? Joe, te láttál belőle valamit? nekem nem rémlik semmi ezzel kapcsolatban...
NICE!
Fiúk, mi volt ott? Erotikus masszázs Nutellával?
Sziasztok MÁJGYILKOLÓK!

Nutelllás Srác gyorsabb volt és pontosan megfogalmazta amit én is gondolok a vendégszeretetről, és az egész buliról. Nagyon remek volt minden, kurva nagy élmény.... Köszi mindenkinek!
Aki kimaradt az baszhatja, én nagyon élveztem és várom a következőt!

Üdv: Cosmodisc
"Az élet a legjobb méreg"

Hatalmas buli volt, kösz mindenkinek az élményt. Doki az ellátásról meg annyit,hogy fenomenális minden igény kielégítő beleköthetetlen és néha hihetetlen mi energiát beletettek a szüleid meg Pista-bá abba,hogy mi ott felhőtlenül szórakozhassunk!
Maximum respekt sajnos ilyen jó emberekkel ritkán találkozni!

Köszöntem!

JA és úgy gondolom Augusztusban mehetünk újra
nincs mit
Karban kell tartani gépet hogy szép legyen,minden kanyargás után mosom ha bogaras
Tiéd is alakulgat
Igyál akkor még egy kicsit...
Nem szokásom.
Hát simán... Max nem adod oda
Még jó, hogy nem mentem. A végén még elkérted volna az enyimét is.
És? Tegnap három motort is meghajtottam
E vagy tiltva.
Nem semmi hogy már is mosod.
Na mindegy.Csak neked és Speedy kollégának.
Üdv
hello teso
Végül a bogarak
Napiszar
Nutellások
Azé azt a százhuszat küld má el nekem e-mailen légyszi betömörítve!
SpeedBike körülbelül mindent leírt csak annyit fűzők hozzá hogy a tempó 120-140 között volt 1 óra 40 perc 290 km oda-vissza és mindezt megjártam 14 LITERREL
Képekről lehet vélemény írni
120 kép készült MINDET NEM RAKOM FEL
Köszi szépen, remélem minden faxa lesz.
Csak ügyesen! Várjuk személyedben az új tulajt a fórumba!