Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot kihányok az Úrnak!

Esetleg arról a két agyatlan puhatöküről személyleírás és fotó?
Csak nehogy mást basszanak állon a kollégák ha valaki beszólogat és csúnyán néz. Tudja van ott 1-2 acélöklű kecskebéka akiknek ha eljár a keze akkor....
Élsz még Atyám?
Jó reggelt Mindenkibe!

Ma reggel megrendeltem a tápot a 18, 19, 20.-ai BULIRA!

A menü a következő lesz:
- Pénteken este szalonnasütés, valamint közben és utána ÜDÍTŐZÉS!

-Szombaton 18:00 órára kértem, hogy készen legyen a Marhapöri (bográcsban), valamint csirkemell lesz még tárcsán sütve a csajoknak főként, majd ezt is kicsivel több ÜDÍTŐZÉS követii...

-Vasárnap pedig testvériesen szétosztjuk, majd beleöntjük mindenki bőrruhájába a maradék kajákat, italokat összeturmixolva, hogy a hazaúton is lehessen fogyasztani szívószállal....

Lefelé úton SZIGORÚAN TILOS A GYORSHAJTÁS (max. 92km/h ) és a buli alatt szintén SZIGORÚAN TILOS AZ ALKOHOL FOGYASZTÁS!
TÉNYLEG VIGYÁZZON MINDENKI AZ ÚTON MAGÁRA!

Komolyra fordítva a szót, szeretnék egy pár dolgot elmondani és kérni tőletek!

1. Nagyon jól ismerem a hozzánk lefelé vezető 4.-es számú Főutat, így ez azoknak szól főként, akik nem velünk jönnek le Pénteken, hanem éjjel, illetve Szombaton...

Traffipaxokra és ellenőrzésekre a következő helyeken lehet számítani:

- Monor és Monorierdő belterületén gyakran mérnek
- Szolnok elkerülőjén a dupla sávoson szintén gyakoriak a mérések, illetve motoros rendőrök vadásznak a gyorshajtókra....
- Majd Kenderes belterületén kell óvatosank lenni, mert egy Civil régi típusú Suzuki Swift-ből szoktak mérni szembejövőket és elmenő forgalmat hátulról....
- Majd ezt követően Kisújszálláson szigorúan tartsátok be az 50-et és figyeljétek a 30-40-es táblákat, mert ott állandóan mérnek....
(egyből ahogy beértek már a jobb oldalt lévő benyakútról szoktak mérni bejövőket és hátulról befelé haladókat, valamint a város közepén a templomnál szoktak még állni)

Kisújszállástól 15km-re lakunk és a 4-es főúton ahogy mentek majd kifele ott lesz egy tábla, amin nem Ecsegfalva lesz, hanem Dévaványa - Körösladány....ARRA KELL MAJD LEFORDULNI JOBBRA és kb 500méter után szintén tábla jelzi, hogy balra!
Az út innestől 15km, de olyan szar az út, hogy nagyon figyeljen mindenki.....én végig megyek rajta 120-130-al is, de csak azért mert ismerem....tényleg ne hajtsatok ott, mert kurva sok őz is van és már egy csomóan pereceltek ott!
Az útról röviden ennyit írnék!

A lentlét során viszont a következőt kérném tőletek:

Mivel faterom rendőr volt, így van 1-2 "ellenség" és rosszakarónk a faluban, akik szeretnek minden alkalmat megragadni a provokálásra és kötekedésre.
Az egyik ilyen emberke F.Attila, aki köztudottan egy agy nélküli barom és útálja a motorosokat és drága jó apámat is!
Énelém egyszer egy lapáttal jött ki és állt elém az út közepén, és esküszöm, ha megállok, akkor vagy engem, vagy a motort szétveri! EZ AZ EMBER ELMEBETEG!
A kölykei miatt szinte megtiltotta minden motorosnak az ott közlekedést a faluban, mivel a hülye gyerekei állandóan kiugrálnak a kövesútra az autók és motorosok elé!
Ez az ember keresi mindig a bajt!

A másik kretén a Nővérem volt férje, aki szintén megragad minden eszközt arra, hogy provokálja a családomat és mindenkit aki hozzánk tartozik!
Ennek a két idiótának a fő célja, hogy provokálnak minket azért, hogy mi tegyünk valami olyat, amiért már fel is jelenthetnek!
Faterom ellen nemrég eljárás indult, mert ez a barom kitalálta, hogy az utcán az öregem pisztolyt szegezett a fejéhez.... ...természetesen nem volt igaz és ez a buzi be is ismerte, amiért megráncigálta a bíróság rágalmazás miatt!

Szóval szerintem nem fog lenni semmi baj, de ha mégis összetalálkozik velük valaki a közértbe menet, vagy bárhol, akkor nem kell foglakozni velük és balhézni!
Nem szeretném, hogy a szüleimre ez rosz fényt vessen, mivel úgyis úgy lenne kiforgatva a dolog és nekünk sem hiányzik a balhé!
Ha viszont valamelyik kretén nagyon túllőne a határokon, akkor rendre lesznek utasítva...

Ennyit kérnék csak, hogy próbáljuk meg balhé nélkül lekezelni a szitut, ha véletlenül lenne ilyen...!
KÖSZÖNÖM!

Én a falu legvégén lakom, így 2 szomszéd van csak a közelben, de elég rugalmasak!
Mindenesetre a túlzott ordítozást vagy üvöltözést mellőzni kellene, hogy azért legközelebb is le tudjunk menni!
Motorokat az udvaron ne nagyon túráztassuk, max megérkezéskor és néha a faluban....
Majd úgyis miondom, hogy hol lehet és hol nem, de nem nagyon szeretik ott a huligánkodást, de azért majd felvonulunk egy tiszteletkör erejéig, hogy tudják azért, hogy ott vagyunk....

Motorok miatt nem kell aggódni...egész éjjel udvaron belül lesznek tőlünk 1-2 méterre, és ha valaki mégis betévedne, akkor MI OTT LESZÜNK!

Röviden ennyit kérnék csak, hogy ne hozzuk véletlenül se rossz hírbe a szüleimet, hogy micsoda egy barom banda jött hozzájuk!

Köszi előre is mindenkinek!
VISZONT MINDENKI KÖTELEZŐEN ÉREZZE JÓL MAGÁT ÉS ÉLVEZZE SZÜLEIM, CSALÁDOM ÉS JÓMAGAM VENDÉGSZERETETÉT!
ÁLLATI JÓ BULI LESZ!
Köszi, ebben tényleg igazad van, hogy a hosszúból lehet rövidebbet csinálni, fordítva viszont nem.

Már csak az érdekelne, hogy ez miben jobb, mint a nem "Gold":
http://bolthely.hu/generalspee...
jo jo de akkor is olyan vagy a kamionban mint a kutya ülve
112 est vegyél..nem hinném hogy drágább ellenben ki tudsz szedni belőle ha hosszú..pótolni anyu aranylácával megugye nem lehet
Sok sikert neked! Én már mindent lenyomtam.
Azt hiszed értesz hozzá!?
XI. ker.
Vizsgaidőszak után bármit, addig viszont még van 2 hét. :/
Áh ezis csak egy sportmotor.
Húzzá gyorsiékkal szerpentinezni.

Pesten merrefelé laksz? Majd eljöhetnél Gyorsiékkal szerpentinezgetni
Köszi!
A tiéd is állat! ;)
Csaó Nyócperc!
Szép a motorod
Sziasztok!

Egy rövid kérdésem lenne felétek: 112 vagy 110 szemes lánc kell a 2004 decemberi Gixxeremre? Szerintem 112, de gondoltam azért biztosra megyek. :)
Ja és a másik: Miért jó az arany színű lánc? (Azon kívül, hogy jobban néz ki.)

Előre is köszi a segítséget!
Üdv, Attila

Emeld már fel azt a baxott ülést.
fáradt vagyok én ezt most felfogni majd holnap vissza olvasom épp elmével

mai nap vicc-e az volt hogy határon elvették a jogsim hogy nem e hamis mert hogy kicsi vagyok magaságra és nem látszom ki pedig 175cm vagyok
tegnap óta nem is kellett
súlyba voltam még fért volna 80kg Szója az könnyű
viszont ma voltam olyan kőbányába románia szívében hogy majd össze szartam magam. 2 nyergest húzott fel egy homlokrakó. 2ik nyergessel voltam én épp hogy elfért a szerpentinen a kocsi. mellette pedig szakadék
na megyek aludni mert tegnap óta nem aludtam