Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ddt!

Ha nem szeretsz és nem szoktál visszaolvasni, akkor NE ÍRJÁL MÁR FASZSÁGOKAT!
Már leírtam, hogy miért vettem meg a kipuffot akkor.....
És mivel azt is említettem, hogy nem látsz bele az életembe így LÉGYSZI NE ALKOSS MÁR VÉLEMÉNYT, HOGY MIT MIÉRT TESZEK!
Köszi!
De ha nyugodt a lelked tőle, akkor legyen úgy, hogy KIPUFOGÓT VETTEM A RUHA HELYET!
Gyúrsz Ecsegfalvára?
nem, sima spontán beszórakozás.
Ünneplés volt?
Ismerőseid körében használnak Römer buksit? Mert nekem az van, és kicsit zajos a sapka. Fütyül néha.

Aztán váltanék olyanra, ami véd is, meg azért halk.
Ja a télen vettem egy Spidi kesztyűt na azt csak elvétve hordom mert a jobb kezem kis-gyűrűsujja elzsibbad benne. Néha tágítási céllal felveszem. A boltban jónak tűnt.
nagymennyiségű alkoholos italt fogyaztottam.
Shox, shox, HJC, nemtom.
Mitcsinátál?
nem van semmi. Tegnap bekarmoltam, ma meg próbálok életben maradni.
Élőben nem egy szép darab, de egyben tartja az emberi testet ha kell.
Mi a helyzet János bá'?
De hát ez külföld Magyarhonban szerintem a 80 000 Ft az alja. A Roleff ennyi volt.

Neked milyen cuccaid vannak?
Jónak tűnik.
Ugyan nem látok itt semmit de gondolom a Louisban nem árulnak zsákbamacskát.
vagyis inkább így lajos
Lehet 60e-ért full bőrruhát venni? Valaki linkeljen már. Nem mondta senki, hiogy 60-ért vegyél. Gyüjtsél még mellé 60-at és kapsz 180e leértékeltet télen mint a szél.
Igen ez helytálló lenne ha az a 60e Ft 1 hétig állt volna a rendelkezésedre és muszáj lett volna elköltened. Van a TT nevű haverom aki közölte, hogy nem tud motort venni mert nincs pénze. mondom fél éve még volt fél millád. Ő nem tudja hova lett. Aztán csak kiderült, hogy számítógép, gyúróskaja orrba szájba, bulik stb.
A legelső dolog amit vettem egy Shark sisak volt leértékelve 60-ért. Utána csizma, rá egy ÉVRE vettem meg a motort. Rá egy hétre a ruhát. Az, hogy neked fontosabb volt a kipu mint a ruhára gyüjtés nem baj. Vagy is baj de engem nem izgat ez nem hírértékű. De mint mondottam ne érvelj a drága ruhák mellet ha neked nincs is.
Nem tudom, hogy mi mennyi
Fingom sincs...számolj 10kg marha húst, 2 kg csirke mellet és az elkészítéshez valókat, majd ezt el kell osztani a létszámmal és nagyjából megkapod az árat...
Miből milyen cuccaid vannak?
És nem hiszem, hogy azt mondtam, hogy a nagyon drága és márkás ruhákat részesíteném előnyben...
Ha veszek a superzone-ban egy 125-150 ezres ruhát, akkor én most nagyon FULL márkást veszek? Nem hiszem....egy jó középkategória...
Csupán csak jobban megbízom benne, mint egy 60 ezeresben...ENNYI!
Tudjuk, hogy neked jó a farmergatya. Rossi lába annál jobban nem törhetett volna el. Ha leszakad szinte ugyan ott van.
Őszinte meggyőződésem, hogy egy 30e Ft-os alap sisak legyen mondjuk UVEX ami átment a minőségvizsgán ugyan úgy megvéd mint a 90e-es Sohei. Miért olcsóbb? Nincs neve, 30dkg-al nehezebb, nincs olyan szellőzése, nem adnak hozzá zsákot, hamar lekopik róla a fényezés. Ilyen dolgok miatt. Ruhánál dettó.
Ha csak fölemeled a ruhámat lehet érezni, hogy van benne anyag. Jó vastag bőr, dupla varrás, a protik nem mentek el 5 év után se pedig csak 100 ropi volt. Az első esésemnél 130-al ugrottam fejest a ringen fűbe. Szaros 45 rugós sisak úgy megvédett mint a szél. A bal vállamra estem ott nincs is festék a ruhán de csak bezöldültem (még a gixerrel ). Tavaly év elején a sikán utániban dobtam el a vasta megint a bal oldalalmra érkeztem és felpattantam. A vállam eltalálta a rázókövet de csak egy piros csík lett belőle.
Év közben volt egy baleset a ringen nem tudom milyen ruhája volt a srácnak de az enyiménél csak jobb van, mindenesetre ugyan ott esett el mint én és a mentő vitte el.
Ja és a Balageenak elég durva csizmája van valami 60-80e-es és egy szaros csúszásnál szétment a bokája. Nem a csizma hibájából hanem egyszerűen megcsavarodott a lába.
Szerintem nem a legolcsóbbat kell venni de nem is a, legdrágábbat. Nem 60e-es ruhát kell venni de szerintem épp ésszel 250 a felső határ. Sisak szigorúan 100e alatt. Csizma, kesztyű max. 40.
Az egyik volt marketingtanárom is hasoló trükköt mesélt: Minden kereskedés, amikor kinyit, beszerzi az árut, kitalál rá egy árrést, majd a cetllire ráírja, hogy például -15 %, akció. Bejön a nép, látja, hogy occsóbb, oszt tele vigyorral elviszi, közbe meg a kereskedő röhög a markába
De ez működhet új szolgáltatás, új termék bevezetése esetén is.