Ha nem szeretsz és nem szoktál visszaolvasni, akkor NE ÍRJÁL MÁR FASZSÁGOKAT!
Már leírtam, hogy miért vettem meg a kipuffot akkor.....
És mivel azt is említettem, hogy nem látsz bele az életembe így LÉGYSZI NE ALKOSS MÁR VÉLEMÉNYT, HOGY MIT MIÉRT TESZEK!
Köszi!
De ha nyugodt a lelked tőle, akkor legyen úgy, hogy KIPUFOGÓT VETTEM A RUHA HELYET!
Ja a télen vettem egy Spidi kesztyűt na azt csak elvétve hordom mert a jobb kezem kis-gyűrűsujja elzsibbad benne. Néha tágítási céllal felveszem. A boltban jónak tűnt.
Lehet 60e-ért full bőrruhát venni? Valaki linkeljen már. Nem mondta senki, hiogy 60-ért vegyél. Gyüjtsél még mellé 60-at és kapsz 180e leértékeltet télen mint a szél.
Igen ez helytálló lenne ha az a 60e Ft 1 hétig állt volna a rendelkezésedre és muszáj lett volna elköltened. Van a TT nevű haverom aki közölte, hogy nem tud motort venni mert nincs pénze. mondom fél éve még volt fél millád. Ő nem tudja hova lett. Aztán csak kiderült, hogy számítógép, gyúróskaja orrba szájba, bulik stb.
A legelső dolog amit vettem egy Shark sisak volt leértékelve 60-ért. Utána csizma, rá egy ÉVRE vettem meg a motort. Rá egy hétre a ruhát. Az, hogy neked fontosabb volt a kipu mint a ruhára gyüjtés nem baj. Vagy is baj de engem nem izgat ez nem hírértékű. De mint mondottam ne érvelj a drága ruhák mellet ha neked nincs is.
Fingom sincs...számolj 10kg marha húst, 2 kg csirke mellet és az elkészítéshez valókat, majd ezt el kell osztani a létszámmal és nagyjából megkapod az árat...
És nem hiszem, hogy azt mondtam, hogy a nagyon drága és márkás ruhákat részesíteném előnyben...
Ha veszek a superzone-ban egy 125-150 ezres ruhát, akkor én most nagyon FULL márkást veszek? Nem hiszem....egy jó középkategória...
Csupán csak jobban megbízom benne, mint egy 60 ezeresben...ENNYI!
Tudjuk, hogy neked jó a farmergatya. Rossi lába annál jobban nem törhetett volna el. Ha leszakad szinte ugyan ott van.
Őszinte meggyőződésem, hogy egy 30e Ft-os alap sisak legyen mondjuk UVEX ami átment a minőségvizsgán ugyan úgy megvéd mint a 90e-es Sohei. Miért olcsóbb? Nincs neve, 30dkg-al nehezebb, nincs olyan szellőzése, nem adnak hozzá zsákot, hamar lekopik róla a fényezés. Ilyen dolgok miatt. Ruhánál dettó.
Ha csak fölemeled a ruhámat lehet érezni, hogy van benne anyag. Jó vastag bőr, dupla varrás, a protik nem mentek el 5 év után se pedig csak 100 ropi volt. Az első esésemnél 130-al ugrottam fejest a ringen fűbe. Szaros 45 rugós sisak úgy megvédett mint a szél. A bal vállamra estem ott nincs is festék a ruhán de csak bezöldültem (még a gixerrel ). Tavaly év elején a sikán utániban dobtam el a vasta megint a bal oldalalmra érkeztem és felpattantam. A vállam eltalálta a rázókövet de csak egy piros csík lett belőle.
Év közben volt egy baleset a ringen nem tudom milyen ruhája volt a srácnak de az enyiménél csak jobb van, mindenesetre ugyan ott esett el mint én és a mentő vitte el.
Ja és a Balageenak elég durva csizmája van valami 60-80e-es és egy szaros csúszásnál szétment a bokája. Nem a csizma hibájából hanem egyszerűen megcsavarodott a lába.
Szerintem nem a legolcsóbbat kell venni de nem is a, legdrágábbat. Nem 60e-es ruhát kell venni de szerintem épp ésszel 250 a felső határ. Sisak szigorúan 100e alatt. Csizma, kesztyű max. 40.
Az egyik volt marketingtanárom is hasoló trükköt mesélt: Minden kereskedés, amikor kinyit, beszerzi az árut, kitalál rá egy árrést, majd a cetllire ráírja, hogy például -15 %, akció. Bejön a nép, látja, hogy occsóbb, oszt tele vigyorral elviszi, közbe meg a kereskedő röhög a markába
De ez működhet új szolgáltatás, új termék bevezetése esetén is.
Ha nem szeretsz és nem szoktál visszaolvasni, akkor NE ÍRJÁL MÁR FASZSÁGOKAT!
Már leírtam, hogy miért vettem meg a kipuffot akkor.....
És mivel azt is említettem, hogy nem látsz bele az életembe így LÉGYSZI NE ALKOSS MÁR VÉLEMÉNYT, HOGY MIT MIÉRT TESZEK!
Köszi!
De ha nyugodt a lelked tőle, akkor legyen úgy, hogy KIPUFOGÓT VETTEM A RUHA HELYET!