Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyorsi!

Esetleg ha hallasz valami jó árasított gumit (mint Krikinek) gondolj akkor rám mert jó lenne cserélnem!
Új versenyzőink vannak.
szerintem meg egy helyen napozol macifröccsel.....
így is volt... a gyaur kutya olyan helyen ült vagy olyan nap alatt született, hogy bármilyen fos lapot kapott, minden leesett neki...
runner runner-re pedig nem várunk pókerben ugye....főleg akkor ha még azzal is megverne a rohadt.... na mindegy most ennyire futotta...de azt el kell ismerni, hogy jól játszotta a szerepét a góré... mondjuk ilyen lapokkal nem is nehéz, úgyhogy igenis nőjjön köröm a f@szára!
Csak kiszítta a bűrfestékemet a káompóót szerintem...
Olyan 700km-re van ez a gyönnyörűűű kis pálya...
jól beszélsz sápadtarcú fivérem!
akkor beszerzek neked valami bambi féleséget és akkor te is jöhetsz!
Rokont feltöltöttem, Tibort meg most etettem be a következő szemeszterre! Az a buzivirág drillel fosztott le kettőt nem adtam meg neki a harmadikra meg nem hittem el, hogy megint azzal jön elő... az volt a genyónak....
Így igaz, hamarosan a lombrágó Tesónak is meglesz a VAS-madara és akkor kezdődik az igazi tánc ugyi....
Közben már a nap is süt!
Nem biza
Hogy merészeltél 3. lenni annyi zsetonnal Tesó?
kis testvér attól még motoros, hogy lombrágónak született és jelen pillanatban vashiányban szenved..de belül mindig is motoros volt van és lesz is...
Hálás köszönet a meghívásért!
Én kapva vagyok és amint kisüt a nap odatekerünk a bajszának és már röppenünk is!
akkor gondolom most sem teszel kivételt!
akkor kapd össze magad aztán gyertek hozzánk! lesz vagy 2liter biztos!
Vegyigyümi a kedvenc.... 4x1dl...sorban...
Megtudlak érteni, mert senki sem hiszi el De ez így van tényleg!
Az ittas állapot nálam azt jelenti, hogy amekkora mennyiségű ásványvizet bevedeltem, ti annyi mennyiségű alkoholtól kétszeres alkoholmérgezést kaptok!
Vele is nagy cimborák vagyunk!
fííínom gyümölcsléééééé!
O.o aztat én nem hiszem el!
Szerintem én sem...