Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piszok meló, de ez jön hár, ha motorelvonási tüneteim vannak...
Hol szervizeltetted?S mennyibe volt?
Megjöttem az olajcseréből kishijján belement 3 lityko olaj szűrőcserével láncot megfeszítette faszán letisztogatta a láncnál a koszt, átnézte mocit megolajozta amit kell szóval faszán megcsinálta
Volt bent 1 Gixer 600 k8 kevés kilométerrel de fasza vt a gummája
Fúrod a lánctalpas hengereit, hoyg legyen benne erő
Dottórénál elvesztettem a fonalat.
Engem. haver
Tudod mit? Elissa nyomravezet a katonai cuccosának köszönhetően, a lánctalpasod majd elkérem, szobabicikli elhozza a messzeségbül, Dottóre csinál egy bazi nagy gumifüstöt a motorjával, őt buzdítja gixxerpetya. És ha nagy a füst, Hamon Serrano, és az apja, kriki meg bemennek, és szétbasznak mindent. Aztán kistuning meg elfuvaroz bennünket, ThomAce navigátorával, és Bettinával az oldalán. Én végignézem a show-t, Gyula fotózik kétezerrel, domino meg adja a gumákat Dokinak. Hümfner kollega meg tölti az üzemanyagot.
Öhh, kihagytam még valakit? Ja, tutis meg mondja, hogy a Fuchs a jó...
Megtudod a lakócímet,bérelsz egy lánctalpas homlokrakodót és a házat ledöngölöd téglarakásig.
Az már csak hab a tortán ha volt is benne valaki.
Tuti félni fognak tőled.
Egy évem van még hátra.

Amúgy jó, amit mondtál, HA nem lenne ott a rokonságuk!
Kettőnek levágod a kezeit az aulában és kikiabálod hogy így jár mindenki aki hozzányúl.
Nem fognak utána semmit csinálni.
Vagy járd ki azt a szaros sulit.
Én már a múlt évszázadban megtettem.
Van, akit szólít a kötelesség! Cigányok közé meg nem viszem a sportmotort Suliban félszáz van belőlük
Egy ideje nem... Inkább csak tisztítgatom mostanában
Nöm.Leizzadok a vizes időben hogy visszafogjam magam.Nem kéne hasraesni.Elég égő a vízben fetrengeni.
De meg kő szokni.Nem gixxerem van hogy megijedjek pici esőtől és ne menjek.
(szobacica kivétel)
Jól tetted

Géped megy még?
Erőlködni köll, hogy dolgozzon az a két henger? Ez az izzadás...
Speciel üzemszerűen munkahelyi ingázok most is.
Egész csinos munkavédelmi esőcuccban.
Rájöttem hogy alatta is nyirkos lesz picit a ruha.
Láttam egy SR125-öst nyélen menni. Körübelül ilyen idő volt Csak a robogósok merészkedtek ki, én inkább egy csajjal voltam el egész nap
Kölyök

Dabason is ilyen csótány idő van-volt egész nap?
Riszpekt Bácsi!
Üdvözelt Mindenkinek
Szega Nagymedve!

Hogy, s mint alakul a holnapi nap?

Értelmes kismókust találtál!

Köszöntem
Mondjuk az olajpumpa lánca speciel elszállt mint hóbagoly a zöldövezetből és kikapott a blokkból valamit.