Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy vicc, alattad megy el a kőolajvezeték és megcsapoltad
Mi az, hogy lopom?
Remélem ez vicc akart lenni, mert a lopásra harapok...
Szia!
Fölfelé nem érdeklődünk....
Szobabringa te valamikor dolgozol is mert ez a sok kilométer eddig se volt benzinbe kevés de most hogy emelték.. vagy ki tudja van saját kutad vagy netán lopod a nyálat?
Frankó volt a tegnapi nap, 570 km -t tekertem, abból 180 km zuhogó esőben, és nagyon fain volt, full vizes aszfalton 140 km/h -t simán tudtam menni (kanyarokban is), és nem csúszkált a D211 (autóúton persze), bár ezt a véleményemet, ami egyben tapasztalat is, inkább megtartom magamnak..
A menet végére faszán le is száradtam....
Ja és SENKI ne vegyen utcai használatra D211GP -t! Inkább az összeset hagyjátok meg NEKEM! ,
Sziasztok.

Eladó a képeken látható füstszínű duplabubis plexi, 2001-es suzuki gsx-r 600-ra. 3 kőfelverődés nyoma látható rajta, egy nagyobb és 2 kicsi. A nagy 9cm-es. 5E ft-ért vihető. Akit érdekel az ide írjon üzit: szkraccs@freemail.hu

További szép napot.
Én úgy tudom, hogy motorokra nincsen Luxusadó....
Ezt az R1 fórumon írta egy srác, amikor érdeklődtem...
Lépek én is..
Jó éjt!
Az mán a tijedééé, itten sír utánnad... alig várja hogy magadévá tedd...
Jó éjszakát mindenkinek!

Távol áll tőlem minden féle gonoszkodás.

Te is olaj nélkül indulsz o.cserére?

Kicsi-pici puni lockomat oda ne add más rosszarcú ismeretlen ismerősnek.
Sértegetel? Kóstolgatol?
Lehet most lőttek a pin lockodnak?
Akkoriban sajna lebeszéltek,így lett 600! Most meg már nem érné meg egy 750. CSak ráfizetnék! Csomó kesem van már ebben a moccban! Sok extrát tettem rá. Nem beszélve arról,hogy most nemrég volt műszakin. Új gumikat vettem rá,aztán jött a szerviz,olaj-láncszett csere.. Szal így meg már még úgyse lesz csere..
Naja! Ez a fényezés beszarás gyönyörű!
Te ezt honnan is tudhatnád?

Hisz te kawá-val jársz ha jól tévedek.

Az Ő gépe igen pengén néz ki.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Bizony hogy jóra és tetszetősre sikeredett!
Megkell hagyni ez a K8-9 széria igen tetszetősre sikeredett!

Mód kapcsolónak még nem értem a létjogosultságát, de biztos nem miattam teték rá.
750-ben nem gondolkoztál?
Arany közép út!
Tudom én! Vágom,hogy van! 2évente vannak a nagyobb változtatások..
Általában egy szérián belül csak a színnekel meg tán vmi apróságokkal variálnak.
Kár lenne.
K5-6 dettó ua.
K7-8
K9 van most 1000-ből

600-750-nél

K6-7 dettó ua
K8-9 az újak
Hááááát vitatkoznék! Szerintem a k6-os széria van nagyon eltalálva! A 8-9-sek sem rosszak,de a k6 az .
Ezredesből viszont nekem személy szerint a K7-az ami bejön! Narancs-feketébe! Hajtottam is rá,árultam is a sajátom (még fent is van),de aztán felébredtem és rájöttem nem kell nekem 1000! Kicsit utánanéztem és hát megmondom őszintén annyi amennyi a fenntartása,annyival többet nem ér a hatkilósoknál.. Kapásból ugye a LUXUSADÓ! 170ló felett kétszerese a teljesítményadónak negyedévente (nagyjából évi 100-as),aztán ugye a teljesítmény adó sem kevés,ugyanis vannak pacik! A biztosítása nem tér el nagyon a 600-tól,de akkor még pluszban ott van a gumicsere amit megint csak nagyobb étvággyal fogyaszt egy ezredes! Szóval nem véletlen,hogy sokan szállnak le az 1000kategóriáról,és ülnek vissza a 600-750-re! Egyrészt ki tudja ezt megfizetni? Másrészt nem használod ki..
B@szod, olaj nélkül vagytok még?
Amint kezünkben az olaj már csörgök is, vagy írok, hogy mikor érünk Kriki mesterhez....