Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Doki!

Hidd el, nem spirázom túl csak szóltam mielőtt baj lesz. Hidd el a d211 nem utcai gumi. Ne nekem higyj, kérdezd meg briant pl.
Én is 211-et használok most, de full utcai használatra sose ajánlanám. arra tényleg ott vannak a racing street gumik.
Ja és nem kell por, stb.. elég egy kicsit hűvösebb idő, már nem tudod felmelegíteni a gumit ideálisra...
Figyi nekem mióta megvettem, több mint 60.000 km-t tettem a gépbe, és csak castrol volt eddig benne.
Olyan finoman jár a motor és a váltó, hogy soha eddig nem volt ilyen jó, persze ezt érzésre mondom..olajat még nem eszi,úgyhogy CASTROL!
Nincs semmi baja neki, csak olvasott valamit erről máshol, azt most nem bír magával...
Dottórénak igaza van!

Mesélhetnek erről Dobogókő szerpentinei...
Opercorsa... Baszd meg, nagyon nagy forma vagy!
Nekem sincs.6k-t mentem repcével most 1,5k ment motullal viszont most állóban 1-be rakva picit moccan a gép és csattanósabban veszi a fokozatokat.Főként hidegebb üzemben.Mondták hogy a motul picit ragadósbb az első 2k Km után.Most várok hátha jobb lesz.
Ha nem változik az sem gáz elmegy év végére és lecserélem megy bele másik.
Tutis!

Ezt kicsit túlspirázod szerintem...
Senki sem olyan farok itt közülünk, hogy valaki egy másik társunk tapasztalata alapján felbuzdulva lapon akarna közlekedni kint, mert azt mondta egy másik motoros, hogy tapad az a gumma...

Akármilyen gumid van utcára, ha valahol egyszer is poros az út, akkor baszhatod....és aki utcán 200-al lapozgat az előbb-utóbb beszopja, márha tényleg annyira bedönti...
Szóval szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy az, hogy tapad az nem azt jelenti, hogy bárhol lapon fordulhat...

Ezt csak úgy összehasonlításképpen szoktuk itt megbeszélni, hogy kinek hogy smint válik be egy gumi...
Aham, értem! Nekem úgymond nincs akkora összehasonlítási alapom az olajokkal kapcsolatosan,mert csak két félét próbáltam ki (Castrol,Motul),de a saját tapasztalatom szerint jobb a Motul. De kinek mi..
Érezhetően más. Nagy különbségek vannak a váltásoknál! Most annyira gördülékenyen,megy,nem ugrik be nehezen,nagyon finomak lettek a váltások. Szóval azt kell,hogy mondjam,igen! Maradok a Motulnál ezután! A Szervizben azt mondta a fószer,hogy ilyen jó olajat akarok beletenni? Na mondom szép! Persze,csak is a legjobbat akarom adni a gépnek! Még Eli is Castrolos nem?
Azt, hogy a D211 mennyire jó gumi azt nem tudom...de azt hogy nekem utcára a legjobb, abban biztos vagyok....tudásomhoz képest mindenképp a legjobb...
Aki meg fennakad valahol a körforgóban, az nem a D211 miatt lesz, hanem a saját balfaszsága miatt...
Én nem ajánlok senkinek semmit, csak leírom a véleményem a tapasztalataimról....És szerinted itt ki tudja milyen gumi az, ami megfelel annak a körülménynek ahol használja?Szerintem nemsokan....
Ha 80-130 között közlekedek, akkor traktorgumi is jó mert nincs kockázat.(akkor nem is kell gsxr..)Ha odabaszok neki, és haladok azért nem árt a jó (és nem csak utcára használható betonkemény szar túra, meg mitudomén milyen szar) gumi.
Mindenki vegyen olyan gumit a motorjára amivel biztonságosan tud közlekedni a pillanatnyi tudásához valamint a vérmérsékletéhez mérten utcán és pályán egyaránt
Remélem a rokonod nem miattam perecelt....
Bizony....de jó lesz......
áá sose vettem személyesre, én csak a konzekvenciát vontam le mindig más és saját tapasztalataim alapján, a többi szöveg csak vicc.
Az a baj hogy már megint lököd a sóder dumát
A D211 nagyon jó gumi. Ebben igazad van. Nade utcára legjobb? nevicceljmá. Ha ez lenne a legjobb pálya (ami nagyrészt igaz) és a legjobb utcai (nem igaz) gumi akkor mindenki ilyen gumival járna. Utcán sose mész úgy mint egy pályán, ráadásul nem is ugyanolyanok a körülmények. Utcára szerintem sokkal inkább valók a pályagumik utcai reinkarnációi. (racing street gumik)
Amúgy sem tudok a környéken olyan útszakaszról ahol 200-al lapon kellene menni, szóval ez a kurvára tapad utcán sztorit se nagyon értem. A nagy gumiajánlgatásnak egyszer az lesz a vége hogy valamelyik kolléga felbátorodva a szövegeden megpróbál lapon menni mondjuk egy körforgóban mert ugye fasza a gumi és fennakad valahol.. Szóval én inkább azt mondom hogy mindenki olyan gumit válasszon ami megfelel annak a körülménynek ahol használja...Ne pedig azért vegyen gumit mert a másiknak olyan van...
Ki az a Tutis?
Csak te kezeled személyes ügyként a dolgot, engem az sem izgat ha csődöt jelentenek.
Huh jól fogtok szórakozni ketten szobamotorossal a castrol táborban
Sziasztok
Olvastam az anno D211-es élménybeszámolódat kínai gyártmányú fospumpatisztító pamacsom....
Csak rosszul volt kissé megfogalmazva az irományom...
Tudom, hogy D211-et használol, hisz tőled fogunk majd lenyúlni következő éjszaka egy konténernyit, amit a garázsodban halmozol...
Óvakodj az autóSTOHL

Ezt vártam tőled fostos biciklis pajtás
Sajnos ki kell jelentenem, hogy a tutis semmibe vesz téged.
"castrol párti táborban így csak ddt marad benne"
Szia!
Csakis a Castrol.......
Nem rossz a supercorsa sem csak teljesen más. Sokkal lágyabb az egész gumi nem olyan merev mint a dunlop ezért is kell bele több nyomás. Mondjuk előre csak dunlopot rakok ezentúl ha rajtam múlik de hátulra nekem8. Amúgy mind a két gumival menntek már 1:51-et a Hringen.
Szia Szívószálas Kecskebogyóturmix46 -om
Nagyon jók a D211 -esek, most gyúrok az elsőkerék majrécsíkra, a hátsót már kivégeztem
Ezekkel a gumikkal bárhol tudsz menni mint állat, cserébe kopnak is rendesen, de ez mellékes ahhoz képest milyen élményt nyújt
Diablo Supercorsa -t nem használtam még soha, nekem kicsit meredek, mert kb. olyan állagú abroncs, mintha gumibelső lenne (nagyon puha, tök könnyen benyomható a futófelület.......gyk:nincs benne anyag gondolom, hogy könnyű legyen) ettől függetlenül biztos jó, mert sokan használnak ilyet, de ehhez képest a D211 egy masszív robosztus vastagfalú (nekem bizalomgerjesztőbb) utcai gumi (is), mint ez az Opelcorsa vagy mi...
Akitől vettem a gumikat, az a Pirelli dragont istenítette még és azt mondta, hogy a D211 -től is jobb (versenyző az illető) ennyi infóm van még neked szaros...
A D211 -et nem próbálom, hanem már használom rég (kb 13.000 km óta), és amikor kipróbáltam már leírtam ide a véleményem, csak te baszol a fontos infókra, és inkább a haverjaid seggét fényezed itt nekünk..
Ja! amúgy készül a D211GpSm verzió csak nekem, igazi faszmintás versenygumi legalább 6 komponensel ...csak valódi barmok használhatják, úgyhogy nektek felejtős... ,
Megyek cserélek a fitymafékembe betéteket, mert elkoptak tegnap...
Megjegyzem Jóóóóóó pénzért.
Van az az összeg amitől már mindenkinek korpásodik a haja.