Én nem veszek sisakot íbéjről. Csak úgy, hogy bemegyek valahova, felpróbálok féltucat sisakot aztán kiválasztom a legjobb ár - érték arányú, nekem tetsző és fejemre illeszkedő sisakot a pénztárcámhoz mérten. A másik meg az, hogy kb. 2 évente cserélek bukósisakot.
Felpróbáltam anno az x-spiritet is olyan volt mintha egy beton vödörbe dugnám azt a csupa értelmes kobakomat.
De az rx-7-nél is kényelmesebb az xr-1000.
Én az első sisakot is náluk vettem, meg a mostanit is....(okosan)
Az biztos, hogy nem olcsók, de a cucc megéri, szerintem nadonjóóóóó.
De a legközelebbi nekem is az ebay-ról fog jönni szerintem...
Igaz egész nap túrtam a kéglit és végül a kertben leltem rá a nagy diófa alatt, de megvan. Oda ásta a kutya valami macskatetem mellé, tavaly óta ott lehet, úgyhogy vegyvédelmi cuccot és gyalásót keríts magadnak, meg majd nem árt neki egy kiadós vikszolás és fertőtlenítés, a ráragadt macskaszőr, vér, és féregbelek miatt....
isten. ez volt a cél-. de dave megelőztél. most már nem vok részeg:D amugy hétévégn isten volt balcsira motorozni. de majd holnap feltöltjük a többi képet. amugy kivel mizu? mostanába a jóidőbe nem sokat vagyok
Több verzió nincsen.
De az rx-7-nél is kényelmesebb az xr-1000.
Én tudod, hogy leszarom mi van veled ......amúgy minden okés...
Az biztos, hogy nem olcsók, de a cucc megéri, szerintem nadonjóóóóó.
De a legközelebbi nekem is az ebay-ról fog jönni szerintem...
Nekem ez most arai-hoz kellene, mert a japók nem küldtek.
Állítólag nem szokás a hazai piacukon.
Költsék rizsre az árát.
Nekem Shoei bukó van és ahhoz lehet venni.
Van számodra pinlock, megtaláltam!
Igaz egész nap túrtam a kéglit és végül a kertben leltem rá a nagy diófa alatt, de megvan. Oda ásta a kutya valami macskatetem mellé, tavaly óta ott lehet, úgyhogy vegyvédelmi cuccot és gyalásót keríts magadnak, meg majd nem árt neki egy kiadós vikszolás és fertőtlenítés, a ráragadt macskaszőr, vér, és féregbelek miatt....
megvan a pinlock:
http://imet.hu/index.php?conte...
Hali P.