Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám!

Eccer mán valami jó hírt is dobhatnál ide.....
Lassan át kéne állni etanolra.
Akkor az enyém a 100122031.-ik?
Újra emelkedik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon. A benzin ára kettő, míg a gázolajé három forinttal nő - erősítették meg piaci források a holtankoljak.hu értesülését. A benzin országos átlagára így 342, a gázolajé 323 forint lesz szerdától.

Már meg se lepődök
A pozitív egész számok halmazában? A 9660-ik.
Kötekeggyé csak.
És az hanyadik ebben a számhalmazban?
Arról nem is beszélve, hogy a motor/vázszámból is ki lehet silabizálni a dolgokat. Az én motorom a 9660-ik.
1 éve van nálad
úgy látom hogy nekem dobozban jött és a címke le van fényképezve
Te kukis! Ne kukacoskodj itten velem! 1 éves a motor és kész. Leszarom, hogy akár 6 éve gyártották. 1 éve vettem, 0km-esen, akkor lett kitolva a szalonból. Tehát 1 éves. Punktum!
Azt, hogy hányadik darab, azt hol látod?
az enyémet 2008.02.19 17:24:55 és a 408. darab
"2008 novemberében gyártották" ennyi
A motorom egy éves és egy éve van nálam. 2008 novemberében gyártották. Ez az egyik utolsó K7-es Gixxer, ami legördült a gyártósorról. Első üzembehelyezés: 2009 június 16. Első tulajdonos: én. Induló km: 0km
Is- is. Tavaly június 16.-ikán lett forgalomba helyezve. Sajnos a tavalyi rosszidő meg a tél és a kevés szabadidő miatt nem tudtam eleget motorozni. De most azért már mentem vele pár 1000km-t.
iTT vagyok Bázzzzeeg!
Csak kurva termet kellett kiengednem...
Most láttam a Vasember végét 65-ször...
Látom mindenki kifingott...
Na menek én is...
Ilyen hát, hogy csak eccer kapnám kezeim közé a rothadt tolvaj csírát amelyik elvitte...
Én nagyon szerettem a dögöt.
De az utódot is imádom, csak még kell kis idő míg jobban összehaverkodunk... Olyan mint 1 kis kurva, az elején nem enged mindent, nem akar mindent odaadni... De majd idővel úgyis becserkészem...
má megint pöcs vagy..aluggyábazmeg..
Nagyon egyszerű SOHAAA!
És légyszíves hagyjál aludni!
Egy Kék-Fehér Gsxr600 K7 plaszik rizskályhával 2008.07.28-as forgalombahelyezésűvel....de már a végét járja....
Azt hittem te tudod.... (valami ilyesmi volt neked is ezelőtt....)
szegíny asszon...mondjuk nem is akarom megtudni.na mikor tekersz felém he?
Esti műszak!

Hol szédülsz ?

Nem olyan hosszú az a levél.
Szia mán megint itt vagy?
Neked nem kellene aludnod?
Faszom ki van a fajtáddal....a feleségem miattad rendezett féltékenyégi rohamot...de azt nem fogod megtudni soha, hogy miért, mert ritka egy geci vagyok.....kicsi foshabocskám....hurutos takonyfelhőm....háháhááá
na jóéjt.... , ,