Cserélt már valaki K4-K5-ön első fékbetétet anélkül hogy levette volna a féknyerget?
A már elég kopottat sikerült kivenni de nem tudom hogy sikerülne e minded kicserélni (befér e)?
A féknyerget azért nem akarom levenni mert látszik a csavaron hogy kisség megvan nyomódva és nem szeretném ha megforogna benne a kulcs.
Még sajna nincs meg az új csimma, de amikor már ezen a szinten járok, hogy nem tudok miatta aludni, általában akkor már nem sok idő és megvan a kiszemelt dolog....
Pistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Földagasztom ma az arcod!Tegnap olt egy gyenge vesegörcsöm azze!A sportba dekkoltam egész de.Találkoztam aDobos dokival is!Kérdezte,hogy van a kacskalábú,reumáskezű Major úr!?
Pl. itt , vagy ehez hasonló helyen biztosan találsz...
És ha van egyéb elbaszott, gány csavar a gépeden, akkor egyúttal azt is cseréld ki...
Nem úszod meg a levételt....szedd le szépen és cseréld ki a csavarokat újra....
Cserélt már valaki K4-K5-ön első fékbetétet anélkül hogy levette volna a féknyerget?
A már elég kopottat sikerült kivenni de nem tudom hogy sikerülne e minded kicserélni (befér e)?
A féknyerget azért nem akarom levenni mert látszik a csavaron hogy kisség megvan nyomódva és nem szeretném ha megforogna benne a kulcs.
Üdv:
Viktor
Még sajna nincs meg az új csimma, de amikor már ezen a szinten járok, hogy nem tudok miatta aludni, általában akkor már nem sok idő és megvan a kiszemelt dolog....
Ma begurultam suliba a fórumos pólómban. Nagy a siker!
Megyek aludni vala.
Isten megáldjon!
Pekának üzenem ne ígyon ennyit mert tompul az agya.
Mi lett vele tudsz valamit?
Hol van?