Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van!400 forintal beszállok!
Szerintem vidd magaddal a mintát és egy csavarboltban próbálkozzál, vagy jó barátod a google....

Pl. itt , vagy ehez hasonló helyen biztosan találsz...

És ha van egyéb elbaszott, gány csavar a gépeden, akkor egyúttal azt is cseréld ki...
Népi oskola
Csavart hol lehet venni hozzá?
Hát ha úgy cseréled ki, hogy nem veszed le a féknyerget, akkor én veszek neked egy új VAS-at.....

Nem úszod meg a levételt....szedd le szépen és cseréld ki a csavarokat újra....
Kedves Motoros Társak!

Cserélt már valaki K4-K5-ön első fékbetétet anélkül hogy levette volna a féknyerget?
A már elég kopottat sikerült kivenni de nem tudom hogy sikerülne e minded kicserélni (befér e)?
A féknyerget azért nem akarom levenni mert látszik a csavaron hogy kisség megvan nyomódva és nem szeretném ha megforogna benne a kulcs.

Üdv:
Viktor
Szeva Kriki!

Még sajna nincs meg az új csimma, de amikor már ezen a szinten járok, hogy nem tudok miatta aludni, általában akkor már nem sok idő és megvan a kiszemelt dolog....
Mi az a suli?
Jó reggelt a népnek!
Ma begurultam suliba a fórumos pólómban. Nagy a siker!
Szasz Doki!Nem tudtá aludni?Vagy egész éjjel próbálgattad az új csimmát?
Pistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Földagasztom ma az arcod!Tegnap olt egy gyenge vesegörcsöm azze!A sportba dekkoltam egész de.Találkoztam aDobos dokival is!Kérdezte,hogy van a kacskalábú,reumáskezű Major úr!?
Szép Jó Reggelt Gixerhuligánok!
Ááááááááhhhhhhh én meg nem tudok menni........
Jó éjt Te setétlovag

Nincs internetem!
Megyek aludni vala.
Isten megáldjon!
Remélem a mail-t azért olvasol, hogy mi történik itthon.
Akkor lehet nem is Te mondtad, ha nem a sniphoe.
Pekának üzenem ne ígyon ennyit mert tompul az agya.
Most nem tudom miről van szó.
Érdeklődött egy srác a gép után ami fent volt még év elején a használtautó.hu-n.

Mi lett vele tudsz valamit?
Jelen...
Szó mi szó nem egy csúnya darab.
Atyám !

Hol van?
Szia! Mennyiért lenne?
Ezeket vinni kell főleg vezetéshez a napszemüveg ha vakít a nap remélem nem felejtem itthon