Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Finom is
Hát igen, ha nem veszem le a nyerget úgy a tisztítás is körülményesebb meg az egész művelet is.
Ha meg szétmegy a csavar az még körülményesebb, így szerintem rendelek 4 csavart de előtte megpróbálom leszerelés nélkül kicserélni.
A fékdugattyúknál nincs semmi gumi porvédő hogy a szutyok ne menjen oda hova nem való, csak mert normál működésnél is mozog valamennyit oda vissza?
Ó Te Nő.... ez nadon jól néz ki.....elindult a nyálelválasztásom...
Én ezt jobban szeretem
Szárazon a dobostorta sem jó nemmég az aminek csúsznia kéne.
Ha letisztítottad akkor vissza kéne annyira mennie a dugóknak hogy simán bemenjen a helyére a vastag betét is.De nagyon vigyázz hogy a tárcsa ne vetemedjen meg az ügyködés alatt mert az komoly pénz.Nameg lehet szorul vagy után lett töltve folyadékkal ahogy kopott a betét.
nm jo szárazon mi
Ez egyételmű hogy zsuvásan nem rakom vissza.Én még pici rézpasztát is szokok a csúszófelületre rakni me ez a szar úszó ágyazású.
próbaképpen
Na akkor majd júniusban Doki által szervezett motoros huligánkodással egybekötött mindenre iszunk című mutatványon hörpölünk párat!
Óvatosan csavarhúzóval próba képen elég könnyen (de lassan) visszalehetett nyomni, és ki is vettem a kopott betétet, igaz a külsőt.
Viszont az új vastagabb betét már vagy éppen csak, vagy nem fér be a féktárcsa csavarja miatt.
Viszont ha a kereket kivenném simán bemenne, persze tudom ez túlzás

Ismeri valaki ezt az oldalt :
link

Itt van eredeti csavar.
Csak szeszt Petikém!Kb hideg heinekent!
Igen!Nagyon fontos,hogy mielött visszanyomnád a dugókat,tisztitsd le féktisztitóval róla a retket,mert ha azt benyomod a munkahengerbe szétkúrja a tömitést és meg is szorulhat a dugó!Persze csak kicsit szorul meg,de néha sok lehet az is!
Szia!
A szavaidat...
Pedig elkezdhetnéd már....
Motorgyilkos...
Aztakurva..... Tehát akkor valameik F1-es csapat nyugalmazott vezető szerelőjét ismertem meg a 7végén? Bammeg Mester.... Mit iszol?
Nincs gáz!Mindjárt ott vagyok!Haha!Ha kiforog a hatos imbusz,akkor a nyolcas csillagimbuszt kell beleütni!A csillagimbusz tizenkét részre van kiképezve,sűrűbb mint a sima hatosimbusz,ezért lehet beleütni!Kalapáccsal.AGyorsi kopott gumiával nem!Hihi!
Leszedés nélkül rohadt nehéz lesz azon a kis helyen visszanyomni a dugattyúkat.
Ahhoz még nem volt szerencsém.
Hawer!Autót szerelek mesteri fokon közel 20 éve!Hawereknek motorokat is(fékbeté ocsere stb).Alkalmi barátok kiméljenek!Nők ne!
Szia!
Mint majom a pöcsön?
Szevaaa!

Nem hiszem el, bazzeg bukógomba meg felnicsík meg minden?
Tán még a tankot is telenyomták benyával mielőtt elhozad jógyerek?
Csudálatos a masina
imbuszos, és Szegeden lakom :)
Te elvetemült Ogre Te meg motorszerelő lennél vagy mi fene?
imbuszos vagy hatlapfejű?De ha kiszaladsz újpestre kicserélem neked!Mármint ha nem miskolcon lakol!