Hát igen, ha nem veszem le a nyerget úgy a tisztítás is körülményesebb meg az egész művelet is.
Ha meg szétmegy a csavar az még körülményesebb, így szerintem rendelek 4 csavart de előtte megpróbálom leszerelés nélkül kicserélni.
A fékdugattyúknál nincs semmi gumi porvédő hogy a szutyok ne menjen oda hova nem való, csak mert normál működésnél is mozog valamennyit oda vissza?
Ha letisztítottad akkor vissza kéne annyira mennie a dugóknak hogy simán bemenjen a helyére a vastag betét is.De nagyon vigyázz hogy a tárcsa ne vetemedjen meg az ügyködés alatt mert az komoly pénz.Nameg lehet szorul vagy után lett töltve folyadékkal ahogy kopott a betét.
Óvatosan csavarhúzóval próba képen elég könnyen (de lassan) visszalehetett nyomni, és ki is vettem a kopott betétet, igaz a külsőt.
Viszont az új vastagabb betét már vagy éppen csak, vagy nem fér be a féktárcsa csavarja miatt.
Viszont ha a kereket kivenném simán bemenne, persze tudom ez túlzás
Igen!Nagyon fontos,hogy mielött visszanyomnád a dugókat,tisztitsd le féktisztitóval róla a retket,mert ha azt benyomod a munkahengerbe szétkúrja a tömitést és meg is szorulhat a dugó!Persze csak kicsit szorul meg,de néha sok lehet az is!
Nincs gáz!Mindjárt ott vagyok!Haha!Ha kiforog a hatos imbusz,akkor a nyolcas csillagimbuszt kell beleütni!A csillagimbusz tizenkét részre van kiképezve,sűrűbb mint a sima hatosimbusz,ezért lehet beleütni!Kalapáccsal.AGyorsi kopott gumiával nem!Hihi!
Ha meg szétmegy a csavar az még körülményesebb, így szerintem rendelek 4 csavart de előtte megpróbálom leszerelés nélkül kicserélni.
A fékdugattyúknál nincs semmi gumi porvédő hogy a szutyok ne menjen oda hova nem való, csak mert normál működésnél is mozog valamennyit oda vissza?
Viszont az új vastagabb betét már vagy éppen csak, vagy nem fér be a féktárcsa csavarja miatt.
Viszont ha a kereket kivenném simán bemenne, persze tudom ez túlzás
Ismeri valaki ezt az oldalt :
link
Itt van eredeti csavar.
A szavaidat...
Motorgyilkos...
Mint majom a pöcsön?
Nem hiszem el, bazzeg bukógomba meg felnicsík meg minden?
Tán még a tankot is telenyomták benyával mielőtt elhozad jógyerek?
Csudálatos a masina