Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én azért mindentől függetlenül hülyének nézlek!
Jó?
Ha útba esik akkor nemszóltam.Bár az tutkó hogy én elég magas árakat halottam.
Szia!
Ez olyan mint a csaj felöltözve, kifogástalan mellekkel,60-70-80-90 B,C,D (testhez simuló garbóban.... ), majd ahogy jön le a ruha úgy tényszerűsödik a valóság.(A 60-70-80-90 az marad de a többi az A -vá konvertálódik!
Én is kíváncsi vagyok, de már megelégszem a valóság kezdeti stádiumával, ami az én izlésemet virtuálsan kielégíti. ,
Néz a fene.Én csak annyit mondok mint túrapondró tökmindegy mennyi a vége.Nem hiszem hogy sokszor el lehet jutni oda.
Én nem azt mondtam,hogy utcán leforog. Tudom,hogy a padon nincs akkora ellenállás meg menetszél azért ne nézz már hülyének tesó!

Én arról beszélek, hogy leforogja a 299-et óra szerint akkor tilt.
Persze ha 20 percre van azzal nehéz versenyezni!
Mi járunk Cölöp felé úgyhogy útba esik ha úgy van.
Szevasz Peppe!

Fúú de rég láttalak báttya! Mi van veled? Eladod a géped? Csak nem új paripád van? A két oldalpöttyöt mikor tudod lekenni?
Ellenszél az van tuti. Szobabringa odaállt a motor elé és ráfingott egy hatalmasat. Még a pad is hátrébb csúszott akkora volt a szembeszél, a Gixxer mégis ment 290 fölött!
Csöcs.

Aki szeretne nagyobb vasra átnyergelni:
Gsx-R 1000 K4 eladó!
Extrák: pályaidom, plusz hátsófelni, fémfékcsövek, új láncszett (-1;+2), új fékbetétek, új gumigarnitúra, új olaj, K&N légszűrő, Prop Tech nyitóelektronika, Yoshimura vezérműtengely-elfokolva, Yoshimura rendszer, hengerfej-síkolva, olajhőmérőgomba... stb.)
Összes gyári alkatrészével, friss műszakival.
Ugyanitt hozzávaló Vanucci egyrészes versenyruha (54es), kicsit viseltes állapotban, Alpinestars SMX Plus csimmmma (42) eladó.
Ha kompletten viszel mindent: 1.350.000,-

Típus váltás miatt adom el, tehát nem kenyérre kell a pénz. Kóklerek kíméljetek! Csók... :)
Egy padon azért nincs akkor közegellenállás mint utcán.És ellenszél is felettébb ritka.
Mi is akkor a valóság? -299
Mindaz, ami megérthető, felfogható holmi emberi agyunk számára.
Független viszont a megfigyelőktől és azok értékítéletétől.
Vannak korlátai, amikért dolgozhatunk, h megismerjük-300.
A cél pedig az objektív valóság felismerése mindenki számára!
Tényekkel bizonyítottan!
Kíváncsi lelkek vagyunk.
Őőőőő.Azóta azt halottam picit nőtek az árai.
És hát nincs egy túl közeli ha kétszer lemegy az ember akkor ugyanott van.A Katayungás lányzó meg itt van a pólustól egy köpésre.Tőlem jó 20 perc.
Ja csak a Cölöp 10ért szűkítette apámra a kétrészes Arlen Ness-t

Én is oda viszem az enyém +akarok pár feliratot + a telszámomat a hátamra,hogy a csajok akik integetnek a buszmegállóban el tudjanak érni
Ehhez a végsebesség témához még annyit, hogy találtam egy videót bár itt padon nyüstölik a gépet de áttétel szerint 299nél tilt ami valóságban 270 körül lehet szerintem!

http://youtu.be/tcXb9R0K3l8
Ha lehet választani én inkább jóllakottan fagynék meg, bár jön a jóidő!
Pesszimista és az optimista beszélgetnek...
Pesszimista: Ennél már nem lehet rosszabb!
Optimista: Dehogynem!
Szia!
Az utána érkező elégedettségérzés a lényeg, szinte érezzük, hogy nőtt a faszunk a végsebesség elérésének küzdelme alatt, pedig az az életben nem volt soha nagy..... Meg mán nem is lesz...
Speedikusz maximusz penikusz minimusz az elmeorvosi megfelelője, most néztem meg a szakszótárban!
Nem a valós, csak az óra szerinti!
Szia!
Csak úgy......
Kurvára unatkozunk, és oltjuk egymást, hogy legyen téma.....
Vagy téged nem érdekel?
Nem.Az jó messze van.Katayunga.
Ja most mondták az életszinvonal a duplájára nőtt megfagyni nem fogunk csak éhenhalni.
Cölöpnél szabattad magadra a ruhát?
Szia Thompi!
Ne rinyájjá, van kezed lábad, szép motorod, legalább van fizetésed, levegőt még tudsz venni (az ingyé van még...), és mingyá kisüt a nap, és jön a nyár......
Légy optipista, vagy mi.... ,
A ring célegyenesben mennyi lehet a top egy ezressel?Ott van esély megfutni a 300-at?