Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem is sokkal jobban érdekel hogy gyorsul.
Ezen töprengtem én is.Ne mindegy hogy 258.65 vagy 293,56 a vége.Az életben nem mentek annyival.
Szerintem ők csak kiváncsiak arra, hogy mennyi a valós vége. Személy szerint engem nem érdekel, mert azt már nem élvezném, főleg nem közúton. Biztos bennem van a hiba.
Én azt nem értem miért érdekel titeket annyira a 300km/h-ás végsebesség, amikor szerintem 1. a motor valszeg nem is tudja, 2. ha tudná is kb 1-2 mp-ig ha tudnád valahol élvezni.. Szóval....
Nos... Nekem a Suzuki Motorradnál mesélték... A gyári Gixxer -ekben a "folytás" 300-ra van beirányozva. GSX-R 1000 , 1300 sem megy többet mint 300Km/h. Ha kiveszed az ExUp-ot, meg teszel bele páőrkommándőrt, akkor megy többet. Azt viszont ne kérdezze tőlem senki, hogy a Gixxer 600 mennyire bírja a 300-as tempót. Van a jútúbon olyan videjó, ahol folytatlan, megbuherált gixxer megy.
Szebb reggelt Gixxer család. Fostalicska idő van, a kedvem is szar, a benzin drága, a sör drága, a fizetésünk meg nem lett még több... Ez most úgy kikívánkozott.
szíííííp jóóóreggelt mindenkinek http://youtu.be/R8kXZ_vED2Q
Szia Doki!
Szerintem, mivel -1 fogaskerék van elöl, és még nincs tiltáson, van rá esély!
Szia!
Aztakurva...hehe...ez nagyon jó
Csak vigyázz magadra, ez nagyon állat.. asszem nálad jobban fog érvényesülni az a megállapítás, hogy mit bír a motor, mert te mindenkinél jobban megdolgoztatod a kis csórit , de az megnyugtató, hogy azért nincs róla rossz véleményed (eddig).
Olajat még nem eszi ugye?
GSX-R 750 K8 , 8000km +-300km, 2012-ig műszaki, képről nagyon rendben van és első tulajdonos......
Szombaton megyek megnézni neki....és hétfőn meg, ha minden jól megy, akkor Fater hozza is fel a Tesónak ide pestre.....
Milyen állapotú papripát sikerült intézni neki?

Kifujó marad fent.

Köszi a lehetőséget.
Itt bohóckodom a körzetemben.

Egyébként tényleg az asszony borogatott szét, félelmetes kombinációt vágot rám talán egy bal-jobb-vissza jobb lehetet.

53 kg-os tömegével veszélyes harcos, folyamatos kiképzésen van.
Van egy eladó üléspúpom Gsx-R 600/750 k4-k5
12000ft / tel:0630/4057638
Edzés mi? Hová jársz te edzeni? Moszkvába?
Valld be szépen, hogy megvert az asszony tegnap, mert sokáig fent voltál fórumon....

Olvasom a mailt és várom a hívásod....
Elvileg megyek haza vidékre, ha nem szakad le az ég.....ha nem venném fel, akkor az azt jelenti, hogy húzom a bajszát a VAS-nak....
Nem gyüssz, akkor a kipuért? Szombaton meg megyek megnézni a Huligán Gixerpeti Tesóm 750-ét..... ott van nem messze tőlünk.....Hétfőn már a picsája alatt lesz, hozzuk haza....
Jajjjjj srácok ennek a kidörrentői is pont úgy szólnak, mint az enyííímééé...... leszámítva a -400ccm.....
Edzés volt.

Meg egy kis jegelés utánna, bal szemem elbújt.

Küldtem mailt, holnap napközben felhívlak.
De az egy K2 1000-es volt 750 órával. Azért mutat annyit. Az még pont nem volt leszabályozva. Azért mondtam, hogy majd 10 éve. Az már 7 éve volt.
http://www.youtube.com/watch?v...
A képen K1-2 1000 van a fordulatszámmérő meg 14 000 lesz piros szóval 750-é. Valszeg annyi köze nincs a valósághoz mint a te 292-nek.
Hátttte hová tüntél? Kiugrottál az ukránokhoz hétvégére benyáért, vagy mi?
750-es gsxr nemrég rakták fel a videót róla sokadszorra, h milyen áttétel- el nem tudom, de jóval 300 felett mutatott az órája! Az évjáratát viszont nem tudom:(

Estét mindenkibe.
Öcsém. Lassan 10 éve nem mutat 300-at egyik Japán motor órája sem.
Az MV Agusta és más kisebb gyártóké talán de már a K3 1000 is csak 299-ig ment el.
ezen a motoron gyári áttétel van sztem enyém gyárival ment 292-őt! Sztem áttétel kérdés és kiforogná a 6ikat simán véleményem szerint!
Igazad van tévedtem 299:) de ha ki lenne iktatva a tiltás belőle akkor mehetne 300 fölé is akár! Na de hiába álmodozok ahhoz egy nagyobb vas kellene