Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó nem politizálok mert ideges leszek

Itt sem esik, 14 fok van de erősen felhős!
A narancsosok jobb ha felkötik a gatyát mert sokat nem ígértek csak azt hogy nem így fogják csinálni mint az elmúlt nyolc évben.Ha meg folytatják akkor ők is eltünnek a süllyesztőben.Ezt ők is tudják.
Még mindíg aszondom 98-02 közt nekünk valahogy ment a szekér.Ha csak a 07-08-as szint visszajönne én boldog lennék.És lesz...om hogy azon felül ki mit hogy csinál stb.
És hogy milyen sokan vannak. Rokonéknak most lett első osztályos a gyereke. Ugyanoda íratták be mint ahová én is jártam általános iskolába csak a különbség az,hogy akkor a mi osztályunkban 25 gyerekből 6 volt brikett most 17 gyerek van abból 6 fehér! Ez itt a probléma kérem szépen!
És már sütis a nap
Üdv a népnek itt most 15 fok van és esőmentes idő és kukucskál a nap a felhők mögül szóval remélem már nem fog esni az eső
Itt egy nagy probléma van az, hogy mindenki lop, megy a mutyizás, saját cégekre pénzek kimentése.....

Egy Németországban élő rokonom mondta,hogy náluk is lopnak a politikusok csak ott 100 euróból ellopnak 20-at a Magyar 100 euróból 70-et! Itt a különbség és ezért nincs semmi fejlődés csak a nép szopatása meg persze az 1 millió indián eltartása akik közül szerintem 900ezer nem dolgozok de 700 nem is munkaképes mert még írni-olvasni sem tud!
Jaja...8+3+egy kicsi amcsi millából hivatalosan(+kókalóvé nemhivatalosan) teleszarjuk az országot LMP -s plakátokkal, meg főműsoridőben nyomatjuk a reklámokat....pffff
Ki a hülye én vagy aki ezt írta?
Persze ez rendben is van...nm engedném én sem, h a nyugdíjasok dolgozzanak, de akkor olyan jövedelmet kellene nekik biztosítani, ami a megélhetésüket nm veszélyezteti, mert aki már egyedül van, az kénytelen ezt-azt elvállalni! Részben megérthető a helyzetük, másrészt meg a fiataltól veszi el a lehetőséget!

Közszféra se egy olyan hejde vidéken elhiheted!
Mi pl. így is kevesen vagyunk, de nincs keret felvenni embert, így megoldjuk másképpen, ugyanazért a pénzért ck többet dolgozik mindenki!
De 190-esek, vagy azt nem mondtam? És 2008-as évjáratúak....de még nem írta, hogy Sc1, vagy Sc2....
, , , , Szia Zoli32!
Na figyelj a komcsik azok mindenhol ottvannak most is, és én ezek közé sorolom azokat a politikusbűnözőket is, akik az előző rendszer (kommunizmus) keblén kitanultak, kicsiszolódtak, majd jöttek osztani az észt a rendszerváltozás után, ami az ország eladásában, az előző rendszer termelőerejének lenullázásában (gyárak, piacok, mezőgazdaság szétverése....stbstb...) és balfasz népszopató törvények, alkotmány összetákolásában, és a mai napig tartó üzemeltetésében nyilvánult meg.Ez viszont minden eddigi kormányzó párt jellemzője volt, ami számomra a komcsik jelenlétét bizonyítja nézettől (jobb, bal, stb..) függetlenül.....
Fidesz nagyot domboríthat, de nagyot is szophat,ha folytatja az előző 20 év politikai hagyományait.
Egy biztos minden egyes rossz mozdulata a Jobbik erősödését fogja maga után vonni, és ennél keményebb kontroll szerintem most nem is kell.
Nagyon jó példa erre az a felállás, ami nem egy önkormányzatnál is jelen volt, a polgármester 4-8-évenként cserélődőtt, de az alpolgármester, és sleppje 20-éve a régi, aki mozgatta a szálakat(meg a nokiás dobozokat ürítette).
Barátommal beszélgetve igazat kellet adnom neki, hogy ő betiltaná a nyugdíjjas munkát,(mondjuk ez elég népszerűtlen lenne jelen helyzetben okkal, de meg kellene lépni) ezzel is lehetne új munkahelyeket felszabadítani a fiatal, de inaktív emberek számára. Szerintem undorító a sok főleg közalkalmazotti helyeken dolgozó nyugger vénemberek pozícióhoz(meg persze a pénzhez) való ragaszkodása, ami nem kevés adóforintba kerül nekünk, a nemkevés nyudíján felül, még fizetést adni nekik, meg még jutalmakat, mega faszomat szőrrel együtt....... Bízon a Fideszben, hogy a közalkalmazottakat is megnyírják legalább a felére országos szinten.... pont ezek miatt.
Igazából nem ezek zavarnak, hanem hogy még csak 9000 -et tudtam menni idén... , , , , ,
De sokat pofázok!
Jó idő lesz Vasárnap 18 fok
Bácsi!

Jöjjön el, azt lemérjük méterrúddal!
Szia Doki!

Leírta a mókusod, hogy milyenek a gumik sc1 -sc2-esek?
Nekem a képen nagynak tűnnek nem 190-szélesek?
Mikor gyártoták?
Jó reggelt magába is Menáger Úr!

Légvonalba nézte a kölyök.....azért csak 10km....

Gummáról még neked sem érkeztek friss infók?
Nem ugyanolyan lesz szerintem, mivel az utángyártott így néz ki és 10 ropiból megvan ebay-ről....
De nekem csak egy jobb oldali kell, így nem nagyon akarok egy párt rendelni....majd Laca eladja baráti áron....
Kölyök!

Már megint csalsz.
Olyan közel nem lehet.
Jó reggelit Mindenkibe!

Valaki intézzen egy kis jó időt !
Legalább a hétvégére.
nem csak mindenhez nagykeráron jutok hozzá
Elike for President!
Véleményem szerint ez mind kútba vetett pénz
Én egy forintot sem adnék, ck az eltöltött munkaidő után!
Az meg nekik ugyebár nincs, ck a dolgozó magyar embernek.
Az az igazság hogy Alex rendelte le nekem, szóval még én sem láttam, remélem tökugyanaz mint a gyári. de mivel a jobb oldali felesleges lesz és kell úgyis a zsé, így a jú ügy érdekében megveheted horror áron
Tudom az Oszi féle ilyen karbonos anyag hatású, amit meg te rendeltél az pedig gondolom a majdnem ugyanolyan utángyártott kinézetű....

Akkor Lacával majd beszélek itt fórumon, hogy mit kér érte.....csak előtte el ne vadítsd nagyon árügyileg....
szerintem Te nem láttad hogy milyet rendeltem, hanem oszi képét láttad.. de eladó lesz szerintem a jó jobbos tükör, majd Laca mond árat vagy beszélek vele az árról
Szeva Laca!

Láttam a multkor, hogy Tutis mester rendelt neked új tükröket....azt is figyeltem, hogy nem ugyanolyan, mint a gyári...
Gondolom akkor a két egyforma lesz feltéve...
Azt az épségben maradt jobbos tükröt nem adod el véletlenül, mert az én gépemen pont az nyeklik-nyiklik......

Jobbulást Haver!