Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Horvát vagy Dolomitokban kéne karikázni.
Pénz függő talán augusztusban.De addig is az 577 bejön az fix párszor az nem megterhelő és nagyon fincsi.
Jöhetsz te is meg a többiek is akinek kedve van.
énis néztem.. nekem kcsit necces a 3000 es olajcsere.. az még barátok között is ugyan akkora távon kétszer anyni.. tény hogy az átvizsgálásért állitolag nem kell fizetni, de vigye be a tököm három havonta.. meg oylankor is ha laza a lánc, meg vettem egy uj plexit, vagy kipufogot
velem eddig nagyon rendesek voltak, mind az eladó, meg a szervizes srác is
Én nem halottam sok jót róluk de ha neked jó.Kocsira is kaptam ilyet de meghalottam a szervízdíjaikt és inkább hagytam veszni.
egy külföldi túrában én is benne lennék, akár 2-3-osban is
Ha megyek 400 belemegy mindíg.Elvileg túraponró volnék.És hétközben evvel kéne melóznom mert a kocsit lenyúlják a családban.
És kéne egy kűfődi túrát csinálni mert ezeknél a tótoknál is 4x jobb út van há még a sógoroknál.
neten szétnéztem, és árában volt, ha az új gumit levonjuk, meg az új aksit, meg új olajjal hozták ki, így nem volt annyival drágább...
neizgujjá.. most meglesz midnen, meg még van 250 kmm olajcseréig, de picit tolok rajta, ugyhogy hama utolérlek.. bár ki kell csengetnem a kocsit amit kicsit lelecsóztam ugyhogy meglátjuk meddig nyujtozkodhatunk
én már a 800as-t is elhagytam km-ben idén
Jaaaaaa.Jó drága lehetett.
Késő.Lemaradtál mint a borravaló.
dede, de red baron-os, így garancia van hozzá
de de most má énis motoroltam egy 300 at.. de msot majd hétvégén megindulnak a pacik...
Gari?
Nem használt vót?
ez mindent összefoglal. cigány bünözés, cigány müveltség!

Két roma beszélget:

- Mikor voltál legutóbb könyvtárban?

- Két éve.

- És mit vettél ki?

- A fénymásolót meg a videót!
az idő meggyógyítja
Ja hogy eddig semmit nem motoroltál.Én meg túl vagyok egy 2e Km-en a szobacica meg megkerülte a főldet mostanra.
tutissal kell beszélni szombaton mikor jön pályázni...
tényleg.. majd elmulik
nekem a garancia miatt ennyi...
Én csak annyit mondok régi helyzetről ez a kép 1998-ban készült mindenki megnézheti mennyi van a cetlire írva akkor annyi volt a virágnak szálja most meg 50-100 Ft és mindebben az a pláne hogy akkor 1-2 óra alatt ellehetett annyi virágot adni mit most 1 hét alatt és akkor ennyi volt a fűtés ára menyi volt a benzin ára mennyi volt a kaja stb most azt éljük fel amit akkor megszereztünk........
forgalomból kivonatás
Mé eddig mi volt helyette?
Olajcsere légyszűrővel két komoly jópofa gyertyával is megáll 12e-ből.