Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"most" vettem
nekem az 10 alatt lesz
Eladod?
az már nekem egy olajcsere ára
hétvége hogy lesz?
ha jó idő lesz elgurulok dabasra!
szép megfogalmazás volt. picit el is érzékenyültem. najó viccet félretéve igazad van. de hagguyk már az offokat. térjünk vissza a GIXEREKHEZ. ma elmentem eredetvizsgára a picimmell.. 17.000.. majdnem megszültem

Ez így tökéletes.A vak is megmondta.......
nagyon szép

én offolnék egy kicsit még: igazából most nincs jó választás...de ha abból indulunk ki, hogy olyan pártnak kell kormányt alakítania akinek még meg van itthon, és külföldön is "becsülete" (tudom ők is biztos loptak vmennyit, de ennyire nem nyilvánosan, és azért nem mondhatjuk, hogy olyan rossz lett volna az ország helyzete 98-02 közt) és elég nagy a kormányzáshoz, és ami fontos a szakmaiság...nah most ha megnézzük a négy pártot, akkor az lmp sztem egy vicc, zöld politika, de igen nagy teljesítmény, hogy így is be tudtak jutni...jobbik, szakmailag szintén elég erősen megkérdőjelezhetők, mert elolvastam a programjukat, kb egy ötödikes is írhatta volna, mert leírták mi volt, majd leírták az ellenkezőjét, hogy ezt szeretnék, másik túl radikálisak, ami nem lenne baj, de külföldön nagy volt a visszhangja, már egyből arról írtak, hogy egy ilyen nézeteket valló párt be tudott jutni a parlamentbe...mszp, hát akik ezután a 8 év után rájuk szavaztak azok eléggé régi vágású emberek lehetnek, és emgkérdezném tőlük, hogy mégis mit várnak ezek után tőlük...és végül a fidesz, most nem lehet tudni hogy mi lesz, miután az előző kormány nagyon kicsi mozgásteret hagyott nekik, így idő lesz mire újra düböröghet a gazdaság, ha 2/3 meglenne a parlamentben akkor sok olyan intézkedést végig tudnának vinni, mint pl az alkotmány módosítás...én csak remélem hogy jobb lesz, de egy ilyen helyzetben sosem lehet tudni, hogy mi lesz bárki kerüljön kormányra!
részemről ennyi volt az off
cidi.. ha elmegyünk doki kukihoz ott se fogsz inni? mert akkor megdugom a gixered kipuffját, és összegempázom a dugattyut:P
Nyem iszom.Max colát.
Na majd hozok De a sörről magad gondoskodsz!
Nem.De ez az új tendi dolog.
Priviben keress, ha gondolod...
Há' csigány vagyok én, nemzetes uram?
Lopjá.
Menő.
Hunnan, ha nincsen?
meg naptejet

Kakucson májusban +30 fokban.Árnyék az nem lesz.Hozzá napernyőt.
Zoli bácsi, ezt a nézetegyeztetést helyezzük át máskorra! Élőben egy pohár ital mellett majd kibeszélgetjük magunkat!
Támogatom.Csak a felirat nem jó.
Legyen úgy!
Zárjuk is le a témát és ne offoljuk szét a topicot
On:
Kutya úr jó fej most csapattunk az 577-esen vele.
Én meg lsz...m a kóka fizette új szdsz-t.