Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem meg épp a főnökénél volt kiosztáson, azt amig az elment szarni önkioldóval lefotózta magát viszont a bukója bejövős.. ha már a csunya motorja nem tetszik
Az szerintem már a nappali xd ott az elválasztó:D
Arai sisakdoboz befigyel konyhaszekrény tetején
énis néztem.. azt a kissebb fajta tévét ott az étkezőbe.. mekkora lehet a nappaliba? vagy a hálóba? azé van áramszünet mert te csatornát váltasz?
Köszi

05.12
Teccetős a kecód!

Jó megy a MENÁGERI FIZETÉSBŰŰŰŰŰ MI?

Te? Hol vannak a meztelen luvnyák?

Te figyi már.....mit is mondtál mikor van a születésnapod?
jó én nem élek semmi iylennel:D csak igy jól jött ki a sor.. de a kokó tetzik mi?
nem megyek vízre részegen.. egyszer elmentünk csónakozni 4 személyes csónakba 8 an.. 1 cm re lógott ki a csónak a vízből. 5 perces utat kb 2 óra alat..
B.Lellén énis majd várom fórumosokat aki szeret vitorlázni kiprobálhatja most nyílt egy motoros beach is
Ugye nem baj srácok ha meghívtam egy kedves gyerekkori barimat is? Szobabringát.....
akkor ez nem csak pécsen megy így? úgy érzem akkor a Pécs Stuntnak is kell szerveznie vaami bulit ide..
NO ÍGY RÖVIDEN TÖMÖREN, AHOGY A KOLLÉGA LEÍRTA........ezek lesznek.....
Mai nap délelőttre tekintsél vissza papa....várunk szeretettel....
ez piázás dokinál.. ( bővebben: ivászat, ordibálás, gumifüst, szabályzás, kipufogó sex, sztriptiz csajok, herka, kokó, narkó, dudák, didik, tejcsárdák)
ÍGY BIZA TESÓ
Mehetünk Balcsira....benne vagyok,.....
Úgy látom nem lesz hiány fórumtaliból a nyár alatt......
Na majd megtaniccsuk hogyan kell szopnia a yoshidat...
csőőőő! Én Kisvárdáán nyíregyházától nem messze. de miez a lista mert kicsit levok maradva?
vannak mindenhol parasztok.. de csak akkor nagy az arca amikor nem tudsz védekezni..
Nem ártana, amint ott lesz dobj 1 képet már látni akarom THX
Én is benne vagyok, szervezésben is lehet tok segíteni...
Ez az ember kőkemény, buta paraszt....előbb üt le lapáttal, mint hogy kínálgasson.....

Ennek már a szép szó nem használ....
Nincs, de jó is, hogy mondod, péntekig össze kéne szednem
Na apám akkor a fazon tuti sorban köpné ki a műfogait a frekvenciától...