Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ráadásul számuk rohamosan nő!
Ez így van (skinhead bácsi)!
Nekem 10 kilóméter
Becsületes neve: Nedumalj Pontienko
Pénzkérdés a dolog, de mindenképp megyek idén!
Köszönöm Zótán
Majd én leszek a spori, csak fizessetek le a győzelemért!
Eddig nem jelzett.
Reggelt Gixxer-esek! Egyetlen jó dolog van ebben a fostalicska időben, az pedig az, hogy nem kopik annyira a gumi.
Szeva! Hát pedig szar idő lesz... Én szombaton megyek fel Pestre motorolni! Szombat-vasárnap-Hétfőn lesz jó időnk elméletileg!
oo sajna messze
értem
Kisújszállás mellett 15km-re Ecsegfalván.....
Végig a 4-es Főúton, és oda visz....
az jo
hol laksz eredetileg?
Itt is esik a qurva mutterjába....
Holnap reggel, pedig csapatnék haza vidékre, pénteken meg ha minden jól menne, akkor hoznám haza Gixerpetinek a leendőbeli VAS-át....
Szép reggelt Gixer Fórumosok!

Kezdeném a napot egy kis vidámsággal.... Íme pár valós SMS-sztori:

- Szia Fiam! Most már ideje lenne hazaérned!
- Anya! Az ágyamban fekszem és még csak dél van!
- Nem szivem. Egy számunkra idegen csaj feküdt az ágyadban és az tegnap volt. Azt mondtad neki, hogy lemész tejért a kávéhoz. Azóta nem láttunk viszont a szülei már hívtak hogy valami pasi megjelent náluk hajnali 3kor egy zacskós tejjel es azt mondta, hogy ő Zsuzsi új barátja, majd összeesett és lefektették. Ui.: Amugy Eszternek hivjak! :)))

- "Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni"
- válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád :D Amugy hol a répában vagy?"

Figyu, felugorhanték dugni a lakásotokba? nem kell otthon hagyni zsuzsit, vinnék anyagot

Legszívesebben most betenném neked minden előjáték nélkül és addig tolnám, amíg sikítasz (Anna helyett Anyának elküldve)

Gyere értünk a platós autóddal elhoztunk a buliból egy kanapét hogy legyen helyünk az éjszakain viszont nem tudjuk rá felrakni!

Az előbb felköltött egy lány, hogy ő indul, zárjam be az ajtót, csak az van, hogy nem nálam vagyunk, most mi a fasz van?
Mit raktak bele?Venuszt?
jo regelt látom, megint tetű az idö hozzánk
kösziiii
Látom ment tegnap este a politizálás. Én csak annyit tennék hozzá hogy emlékszek ara az időre amikor a fidesz volt kormányos, és akkor is szar volt a helyzet. Ők is csúfosan leszerepeltek..
Sokan felróni ezt előnynek veszem. Miért? Mert még nem tudják hogy kell milliárdokat ellopni büntetés nélkül.. Amúgy is ha a cigány kérdést valaki rendberakná, akkor magyarország sokkal de sokkal előrébb tartana. Nincs pénz az egészségügyben, a nyugdíjasoknak, stb? Miért? Mert segély címén százmilliárdokat adunk a cigányoknak. Én azt mondom míg a cigány nép itt él közöttünk addig magyarországon fejlődés nem nagyon lesz..
igen ide kell jönnöd
nekem most volt olajcsere mindennel együtt (olaj, szűrő, munkadíj) 9800 ft - be került
okésss köszikeeeeeee
Hallottam már a nevét de nem ismerem .....

Úgy néz ki lépek én is, holnap beszélünk!
Csácsá!
Blahó Krisztián mond valamit?
Autószerelő ott Nálatok.
Tényleg, oda föl elég a 2-3
Ja konkrétan Piliscsabán lakom ahol találkoztunk onnan a következő település.
Nem vagy messze Hamon Serrano