És pont azokat az ágazatokat szorítsák vissza, ami kihúzhatna minket a kátyúból... jo külföldi piacteremtés a hazai termékeinknek, ipar, mezőgazdaság, turizmus...stb.
Annyit tudok csak hogy 01-02 közt félre tudtam annyi pénzt lazán tenni hogy 1 milát KP ban leszurkolva 800e-ret hitelre felvéve meg mertem venni egy használt kis kategóriás autót.Nem kellett gondolkodnom hogy ki tudom e fizetni.Ha ennyi visszajön én felőlem jöhetnek kis szürke alienek is kormányozni.Az sem érdekelnek.
Volt létbiztonság lehetett tervezni.A többi csak bogarászás.
Külföldi gazdasági elemzők is megmondták, hogy amíg tényleges rendszerváltás nm történik itt, ami elmaradt...változás a helyzetünkben nm igazán várható! Nm lógtak az akkori bűnösök... nm söpörték ki a szemetet...más kommunista országok már előrébb vannak- íme Lettek
3 gyermekig jár az családi pótlék, az felett átalakul mindez adókedvezményé. Nos, ez már szerintem nem halvány, hanem sötét fing lehet az ingyenéletnek
Hát azért gondolom a Parlamentbe lesz csata... Bár azért... A Zsideszesek majd fognak ordítozni az egynéhány Jobbikossal... Néztem múltkor valami parlamenti "üléstérképet", a fél Parlament tele van Zsideszessel... Jobbik annyi, mint az MSZP, kábé... LMP meg monnyon le!
én nem hajtanám.. visszaállítanák a magánmtulajdon védelmét mint amcsiba, felfeküdnék a garázs tetejére távcsövessel, kiraknék a kert eljébe egy 20.000 est, azt lehet próbálkozni ki veszi fel
Naggyából semmi.Kivétel hogy a seggünk ki lesz.Talán már jövőre jobb lesz de nem tuti.
De nem nézem a bánatos fasz Nyakó képét meg a Libás szempillarebegtetését.Ez már öröm lesz számomra a többi mongolidiótákkal együtt élen a Lendvaival.
A jogrendszerrel vannak gondok a jogszabályok nm a mi érdekeinket védik - lsd. magántulajdon védelme, szólásszabadság, piacgazdaság... a '89-ben gyökeresen módosított törvényeink mára már elavultak...
Amúgy ez nem vicc.Itt vágta el magát nálam ez a Vona amikor ezt mondta.
Hülye balfasz.Ne ő mondja meg hogy mennyire magyar vagyok.
Nekem elég volt hogy a komcsik zakót kaptak és fogják a pereputtyukat és elvitorláznak máshova.
Volt létbiztonság lehetett tervezni.A többi csak bogarászás.
De nem nézem a bánatos fasz Nyakó képét meg a Libás szempillarebegtetését.Ez már öröm lesz számomra a többi mongolidiótákkal együtt élen a Lendvaival.
Hülye balfasz.Ne ő mondja meg hogy mennyire magyar vagyok.
Nekem elég volt hogy a komcsik zakót kaptak és fogják a pereputtyukat és elvitorláznak máshova.