Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nekik ez a biznisz, ez a jövő... De nem fog ez a végtelenségig menni. Mert ha már nem lesz mit, itt robban a bomba
És pont azokat az ágazatokat szorítsák vissza, ami kihúzhatna minket a kátyúból... jo külföldi piacteremtés a hazai termékeinknek, ipar, mezőgazdaság, turizmus...stb.
Annyit tudok csak hogy 01-02 közt félre tudtam annyi pénzt lazán tenni hogy 1 milát KP ban leszurkolva 800e-ret hitelre felvéve meg mertem venni egy használt kis kategóriás autót.Nem kellett gondolkodnom hogy ki tudom e fizetni.Ha ennyi visszajön én felőlem jöhetnek kis szürke alienek is kormányozni.Az sem érdekelnek.
Volt létbiztonság lehetett tervezni.A többi csak bogarászás.
A szemetek most csücsülnek odabent. Amúgy igaz, a minap hallottam én is ezt félfüllel
Várjuk ki a végét
Külföldi gazdasági elemzők is megmondták, hogy amíg tényleges rendszerváltás nm történik itt, ami elmaradt...változás a helyzetünkben nm igazán várható! Nm lógtak az akkori bűnösök... nm söpörték ki a szemetet...más kommunista országok már előrébb vannak- íme Lettek
Egyszerű többség már megvan így nem lesz gond ha meglesz a kétharmad semmit nem kell kiabálni a jobbikkal.
Még mindig Fidesz
3 gyermekig jár az családi pótlék, az felett átalakul mindez adókedvezményé. Nos, ez már szerintem nem halvány, hanem sötét fing lehet az ingyenéletnek
Hát azért gondolom a Parlamentbe lesz csata... Bár azért... A Zsideszesek majd fognak ordítozni az egynéhány Jobbikossal... Néztem múltkor valami parlamenti "üléstérképet", a fél Parlament tele van Zsideszessel... Jobbik annyi, mint az MSZP, kábé... LMP meg monnyon le!
A jobbikkal az a baj hogy nem étenek semmihez csak cigányoznak.De hogy hogy is kéne mindezt megvalósítani arról halvány fingjuk sincs.
én nem hajtanám.. visszaállítanák a magánmtulajdon védelmét mint amcsiba, felfeküdnék a garázs tetejére távcsövessel, kiraknék a kert eljébe egy 20.000 est, azt lehet próbálkozni ki veszi fel
Ebben igazad van. És az a gyanúm, hoyg a felső tízezernek nagyon is megfelel az elavult jogszabály. Szerintem.
Micsodaaaaa politizálás van itt! Ja én is jobbikra szavaztam látom van itt más szimpatizáns aki kihajtaná a briketteket oda ahonnan jöttek!
Naggyából semmi.Kivétel hogy a seggünk ki lesz.Talán már jövőre jobb lesz de nem tuti.
De nem nézem a bánatos fasz Nyakó képét meg a Libás szempillarebegtetését.Ez már öröm lesz számomra a többi mongolidiótákkal együtt élen a Lendvaival.
A jogrendszerrel vannak gondok a jogszabályok nm a mi érdekeinket védik - lsd. magántulajdon védelme, szólásszabadság, piacgazdaság... a '89-ben gyökeresen módosított törvényeink mára már elavultak...
sztem majd "nyugtával dícsérjük a napot" én kurva kiváncsi leszek hogy mi lesz..
Ott-ott!
Amúgy ez nem vicc.Itt vágta el magát nálam ez a Vona amikor ezt mondta.
Hülye balfasz.Ne ő mondja meg hogy mennyire magyar vagyok.
Nekem elég volt hogy a komcsik zakót kaptak és fogják a pereputtyukat és elvitorláznak máshova.
Ja-ja.Az ökrösszekéren nem vót ponyva sem.
Ötszáz éve idomok nélkül jártok, mi?
Bár a többi műsor sem volt valami intelligencia-szint növelő