Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én ezt máshogy csinálom. csak anniyt edzek hgoy mindig beleférjek a bőrruhámba, és rá tudjak hasalni a tankra. többet sehova
Nem haragszok nem vettem lelkemre de énse bírtam kihagyni hogy visszaszóljak
ne haragudj...nm bírtam kihagyni
Jaja meg az a fránya testtömeg növelő fincsi tejcsoki ízű porocska
Ne nevess Van ez így, de még igyis jól nézek ki Xd No ego
Hasra is van külön program?
Sültoldalas,hurka-kolbász stb?
Amikor még megvettük lazább volt de járok edzeni meg persze feljött hasra pár kiló
Szerencsés ember.
Nah felpróbáltam most kabátot ha alatta protektor akkor feszülni fog de szerintem még belefér
Megint én nxertem nekem legalább 3,5 mm.
Amúgy ezt szándékszom belezavarni a társai mellé.link
Mivel a benne lévő gagyi CE ket az első mozdulattal kidobtam és bele ment négy ilyen.
Teljesen más lágy viselet mintha benn se lennének.
Nekem is az van benne de az kb 2 mm vastag......
* Zandona
en Euro-motor
Polifoaam darab méretre vágva-tudja fene ki csinálta de benne volt a kabátban.

Majd cserélve valamire ami elfér.Asszem a foktban kapok valamit helyette.
Zandini - superzone
Csak gyorsulásnál jó semmi másra.De mint hogy sok a hülye hát semmin nem csodálkozom.
nekem ultimatestuff van eleg jo
Sosem értettem, hogy ez az istentelen PIMP mire jó!
Forrás,Bikepics.com
Énis felvenném és tudom hogy sokat véd de majd akkor beszerzek hamarosan egyet nem azért mert tervezem hogy elesek de eddig mindenki ajánlotta valami jó tudtok ajánlani?
Na ja,majd brümmögök hozzá.
Gerincproti fontos.Ha befér alá.Ha nagy a perec és útban van pár vasdarab ami kiáll a földből majd beleakadsz segít hogy ne tolókocsiban végezd.
Az más kérdés hogy nekem személy szerint nem fér a kabát alá mert kitöltöm rendesen a teret.
én bőrruha alá is felveszem a gerincprotit. Igaz érdekes lesz tőle a testtartásod stb de ez bukta esetén a tolókocsitól is elválaszthat
Az nem jó, attól még kint itt nálunk 7 C van
Közülettek itt sokan használtok kabát alá külön gerincprotektort mert azt még nem szereztem be, vagy ha közúton közlekedik az ember akkor csak ajánlott de nem fontos?
Őőőőőőőőő.Befűtöttem otthon.Jó lesz?
Amúgy gyűjtögetem az alkatrészeket a tavaszra de az a szemét elszaladt előlem.Talán március közepére megint elkapom mert 15-re van egy út amire nagyon nem kéne hidegnek de legalább esőnek lennie.