Megint én nxertem nekem legalább 3,5 mm.
Amúgy ezt szándékszom belezavarni a társai mellé.link
Mivel a benne lévő gagyi CE ket az első mozdulattal kidobtam és bele ment négy ilyen.
Teljesen más lágy viselet mintha benn se lennének.
Énis felvenném és tudom hogy sokat véd de majd akkor beszerzek hamarosan egyet nem azért mert tervezem hogy elesek de eddig mindenki ajánlotta valami jó tudtok ajánlani?
Na ja,majd brümmögök hozzá.
Gerincproti fontos.Ha befér alá.Ha nagy a perec és útban van pár vasdarab ami kiáll a földből majd beleakadsz segít hogy ne tolókocsiban végezd.
Az más kérdés hogy nekem személy szerint nem fér a kabát alá mert kitöltöm rendesen a teret.
Közülettek itt sokan használtok kabát alá külön gerincprotektort mert azt még nem szereztem be, vagy ha közúton közlekedik az ember akkor csak ajánlott de nem fontos?
Őőőőőőőőő.Befűtöttem otthon.Jó lesz?
Amúgy gyűjtögetem az alkatrészeket a tavaszra de az a szemét elszaladt előlem.Talán március közepére megint elkapom mert 15-re van egy út amire nagyon nem kéne hidegnek de legalább esőnek lennie.
Sültoldalas,hurka-kolbász stb?
Amúgy ezt szándékszom belezavarni a társai mellé.link
Mivel a benne lévő gagyi CE ket az első mozdulattal kidobtam és bele ment négy ilyen.
Teljesen más lágy viselet mintha benn se lennének.
Majd cserélve valamire ami elfér.Asszem a foktban kapok valamit helyette.
Forrás,Bikepics.com
Gerincproti fontos.Ha befér alá.Ha nagy a perec és útban van pár vasdarab ami kiáll a földből majd beleakadsz segít hogy ne tolókocsiban végezd.
Az más kérdés hogy nekem személy szerint nem fér a kabát alá mert kitöltöm rendesen a teret.
Amúgy gyűjtögetem az alkatrészeket a tavaszra de az a szemét elszaladt előlem.Talán március közepére megint elkapom mert 15-re van egy út amire nagyon nem kéne hidegnek de legalább esőnek lennie.