Az a nagyhelyzet hogy igen kikanyarodtak elém... De nem seggbe hanem orrba vertem:D és úgy volt h egybe vettem fel ráhúztam a kettest beszabályzott (óraszerint kb 160) ott ugye leesett az eleje körülnéztemés láttam h valaki keresztbe igekszik lekanyarodni előttem. Belefékeztem és ő is meg is állt de mivel látta h fékezek (bebólintott a lámpa) így úgy gondolta h elfér... (nem sikerült neki...) aztán amennyire tudtam kikerültem de járszasziget volt jobboldalt ő meglökött (a lámpát a könyökömmel vertem ki) a motor a jobboldalára borult és nem megfogtam a hátmmap a Surman bringabolt előtti "P" táblát és hála a gerincprotektornak semmi különös gond nem lett erős hátfáját leszámítva! A motort 290-ért adtam el a motorrad nak egy kis pofozás után 690-be vitték el. Nekem meg most ugye ez a K5 van :D Csak szeretném már végre használni is:D
De amúgy tényleg nem vicces a dolog. Van ismerősöm, aki túltöltötte olajjal a motort. Feltette középstenderre, oszt úgy teltöltötte, hogy folyt ki a bolkkból. Utólag kérdezte, hogy miért csöpög.
Mi lett a K2-vel? Úgyhallottam Jelenektől, hogy seggbetapiztál vele egy autót százhetvennel. Két hónappal a vásár után.
Nincs mit tenni...fizetni kell...
Különben ...behajtjuk
Bár igaz ...
Most kaptam meg az éves adó határozatokat...
Gépjárműadó:
Gixxer- 26400 huf
Aprilia- 2660 huf
Az utcánkban én és a családom fizet a legtöbbet
Azért kapja a savazást R1 fórumon is:
"Nekem nem tetszik ,hogy elöl olyan vékony a gumi a hátsót meg nem szoktam nézegetni ,szerintetek megcserélhetem őket?"