Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívd fel... nm tudom
Amugy kösze...megvagyok...sok a dolog
Na azé annyira nem. De nagyon macsónak éreztem magam.Közben meg húzódott és feldagadt.
Vannak ien "okos" emberek...én nm mondtam, hogy sajnáld...
Nyilván ha vmihez nm értek, mielőtt cselekednék...kikérem a megfelelő szakember véleményét...
Erre valószínű már ő is rájött...
Feszítettél, mint kezdő buzi a gőzfürdőbe....
Nekem mondod.Vótam vagy 12 éves.Egy hónapig csak rövidgatyában jártam és kidüllesztett mellkassal hogy milyen kemény csávó is vagyok.
Az inkább durva.
Nem.Az volt kemény amikor a fater 28-as csepeljével finomhomokon taknyoltam és a lánc a teljes combomon végigkaristolt 20 cm szélesen fél méter hosszon.Majd még a homok is belekerült a koszos gépzsírral együtt.
Az kemény volt.
Vagy olyan ez, mint a videók között egy srác, aki a láncot sebességberakott motornál a kereket meghajtva akarta tisztítani, és átrántotta a kezét a fogaskerék és a lánc között a gép, mert megakadt a rongy a láncon, ő pedig azt marokra fogta.....
Hát ne haragudj, de ha valaki felönti vízzel a motort az olajtöltőn keresztül az már a faszságok netovábbja.....és még csak sajnálni sem tudom érte.....
Kábé olyan, mintha felnin járna miután elkopott a gumija, mert nem tudja hogy le lehet cserélni....
Amúgy mizújs? Rég láttalak. Mi újság felétek? Peppe majd ráér valamikor festegetni nekem? (Kormányvég, oldalidom)
Igazad van. Velünk is megeshet.
Egy db-ig még talán vicces volt...de azt hiszem már túlzásokba estek ezzel az üggyel kapcsolatban...más kárán nm jó nevetni...
Szólni kéne neki, hogy a műszerfalon a folyadékkristályos kijelző folyadékszintjét is ellenőriznie kéne. Tőcsön utána egy kis folyadékot, hátha jobb lesz.
Alap amúgy itt fórumon csak 3 dabasi van ha jól tudom:D
És még ott az indító kulcs és a tankzár rés is....na vaon oda mi fog kerülni még a kulcson kívül..?
Srácok bárhogy keresem nem találom hogyan lehet megnézni a tagok listáját?
Ajajj, mi lesz ha azt is megtalálja.
Ennyi erővel akár a kidörrentőket is felönthette volna vele...
Mindenki dabasi? Há' mi folyik ott kéremszépen?
Szevasztok Gixxeresek :D Végre nem fagyok vannak és a hó is folyik el a picsába:P Lassan kitolhatjuk a gépeket... A motorkiállításról meg annyit h 20-án készülnénk felmenni idő engedtével
Az volt az első lik amit megtalált.
Szerintem is így lenne a vicc, de szerintem ez tök komoly, és tényleg így elqrta....

Csak még mindig nem értem, hogy hogy a picsába lehet ilyet csinálni?
Miért gondolta, hogy az olajbetöltő a hűtőfolyadék betöltője? Rá volt írva vagy mi?
Ha életében nem csinált és nem látott ilyet, akkor hogy merte oda önteni....
EZ KÉSZ...