Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szard már le... ennyire telik tőle, hogy más csaját arc nélkül ossza. sztem csak unatkozott otthon aztán gondolta beír valahová egy mókásat. hát nem igazán sikerült neki
Igen neked....asszed poénosak a 10 éves poénjaid...? Rakjál már fel magadról te is képet, hidd el azt is megvitatnánk ugyanolyan paraszt módon, mint ahogy te tetted azt a Thom barátnőjével.....

Mondhatom nagy poén volt.......
neked. te ki vagy hogy csak igy osztasz mindenkit?
Nekem pezsegsz kicsi Plusz?!
csoki arc szorítsunk együtt Gyulánknak és Nekem, hogy nehogy szétszaladjon a ménes
Helyes! Ez az év legyen arra szánva, hogy egy legyél a motoroddal és megszokd, ahogy csak lehet.....és érezd a VAS-at....
Dominó!

Ha hókefélke 15 fok alatt nem mozdul, akkor te erősen cibálhatod a hajad ilyen 14,987456 fokban........
Akkor még 14 fokban nem jössz ki csapatni?
Én ma már mentem volna 1 karikát, pedig csak 5 fok volt.....
Még azt is bevallom hogy max 180 km/h mentem vele eddig !
Szóval én nem sietek...
Te meg ki a pöcs vagy humorherold.....? Ésszel nálad sincs baj......NINCS OSZT KÉSZ....kicsit mintha bunkó paraszt lennél nem.....?
Xd Köszi és így van! Ja és GYULA vagyok:D
Gsx-r-t régebb óta akartam most adódott rá alkalom 600-t nem akartam venni mert nem 1-2 évre vettem ezt a motort nah meg persze minek vegyek 600-t ha ezt is tudom C módban vezetni amikor olyan mint egy 600 most így van 1. 600 és 1. 750 Gixerem. Ja és tényleg csak C módban használtam, használom 1 darabig míg meg nem szokom a gépet....
akarom mondani Gyula..... boccs, mindink egy és ugyanaznak gondolom ezt a két nevet.....
Ebben igazad van Joe, mivel nagyon sok baleset ebből is fakad, hogy kis köbcentiről átült nagyobbra minden rutin nélkül és nincs agya az emberkének a feladathoz, ezért elszáll a faszba a legelső csapatáskor, mert GP pilótának képzeli magát.....

De itt most Gyuri védelmére állok, mégpedig azért, mert a srácnak igenis van agya egy ilyen géphez....
Még egyszer sem hallottam itt a fórumon vagizni, sőt nem restelli azt sem bevallani, hogy csak C-ben használja a gépet.....és ez nekem nagyon szimpi benne....

És valószínű, hogy volt a 750-re pénze és így azt vette meg, úgy hogy majd eleinte csak C-ben használja......nem akart 2-3 év mulva motort cserélni....így látta ésszerűbbnek.....

Ez az én véleményem csak.....de szerintem így van.

Ettől függetlenül teljesen igazad van egyébként Joe......úgyhogy csak óvatosan Gyurikám....
VIGYÁZZ MAGADRA AZON A FENEVADON, MERT HAMAR TUD TOMBOLÓ BIKA IS LENNI....
jó bunkó vagy *-*
Ismerős!
De akkor sem ilyen folyékony tót, hanem tolják tótul, belekevernek egy-két magyar szót, aztán megin' tót... Erre a legideálisabb a szomszéd kifakadása: Jövök a buszon hazafelé, és a fene megeszi az egész kócerájt, már tisztességesen hallgatózni se lehet?!
Ja, nálunk apa előbb tanult meg tótul, mint magyarul... Kiskorában a kórházban az orvosok tanítottáka magyarra pár hétig, mikor valamié bekerült oda...
Ez így szokott lenni.
Volt egy 40 körüli kollegám. Szintén Tót, szintén sokat beszélt.
Nöm.Kistarcsa.Nagyanyám még beszélt is azon a fura nyelven fater már csak értette.Én meg.
Nem hiszem. Arról tudnék Az itteni 40 év feletti tótoknak be nem áll a szájuk...
Az Dabas környéke?
Te meg mit akarsz itt te nagypofájú! Állandóan osztod az észt! Lefejellek, mint Józsi bácsi Sanyi bácsit... Akkora paraszt vagy, hogy kannába kéred a tejet és egész nap a krumplifődön nyaralsz. Szóval húzz a bús picsába!
Doboztartóra kerül a doboz vazz.Én túrapondró vok elfelejtetted?
Én vok tót.A család a törökvész idején gyütt át pest mellé.
szíp, meg sukár meg midnen. de azt a doboz tartót mért nem flexeled le? vagy azon állva egykerekezel?
Mi ebben a tót? Vagy a toth?