Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na...
ma mindenki felértékel...
tetves lábikó-leszármazott vagyok bakki..
igazából ez eddig egy mesés sztori hogy jöttünk össze de ez titok
Üdv
visszatért LáááászlóóÓÓÓ el voltál tünve nagyon e
igazából a 12-t súrolom,
csak koraöreg vagyok
Hali mindenkinek
ddt a 10es ninja megy úgy mint egy 600 gixi?
92 es, a barátnőd, és szereti a motorokat. sztem megfogtad az isten tetves gombás koszos lábikóját
Tőlem.
Azt jól teszed.
92es
elírta biztos. lehethogy csak 13 de akor öcsituningot bezárják pedoságért
Nem mint ha bármi közöm lenne hozzá de az adatlapodon 19 év van.
tudod,most oltogathatnálak én is,pláne,hogy számolni nem tudsz,miért lennék 19?!
de a helyzyet az,hog rohadtul lekakilom a fejed =)
énis egyetértek.
Köszönöm szépen a támogatást.
na húzzás innen
600-as 750-es téma régóta vita tárgya. Legyen elég annyi, hogy nekem gyári 600-asom van, Fega-nak meg 750-ese, amin a kidörrentő is le van cserélve. (Elvileg ez pár plussz paci.) Annyit venni észre, hogy kicsivel jobban gyorsul. Mintha kicsivel alacsonyabb fordulaton kezdené leadni a nyomatékot. Kövezzetek meg nyugodtan. Gyorsulásban tehát alig volt különbség a két gép közt. Végsebességre sem hiszem, hogy nagy különbség lenne. Az 1000-es Gixxer, na ott már van különbség. Lehet számolgatni, hogy miért is. Na mentem lemosni a habtestemet.
Arra még nem gondoltál te húgy agyú, hogy a másik pasijával ment el bulizni.... ha már így áll hozzád az az sehogy... az valószínűbb mint a barátnőivel...
Jó a szó Ennyit Rolla
Pont ezért nem reagálok rá semmit, mert úgyis lenne mit írnia. Köszi Doki, de van egy pont idevágó mondás, mi szerint:

"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni, mert csak lesüllyedsz az ő szintjükre, ők pedig győznek a rutinjukkal."

Mivel számomra egy senki az illető, így a véleménye számomra egyenértékű egy marék lepkefinggal, vagy egy vödör szarral. Önmagát járatja le...
Nah nyugi már te mindenkit csak oltogatni tudsz?
Húzz innen ha csak mindenki oltasz!
uuhhh akkor nektek ennyi volt? meszeltek?
19 éves létedre elég nagy a szád Bettpinah
Szerintem túllihegitek a 600-750 közötti különbséget. Alul egy kicsit nyomatékosabb és már 7-8000-nél nagyot tol de ott már a 600-al is olyan tempót mész 3-ban, hogy ha nincs eszed elszállsz. A 750-es inkább 600-as mint ezres. A Thundercattal is mentem olyan helyen, hogy 2-ben 2000-es fordulaton elkapart de a 750-es utána csak felül mutatott többet. Alul semmi többletet nem éreztem.