600-as 750-es téma régóta vita tárgya. Legyen elég annyi, hogy nekem gyári 600-asom van, Fega-nak meg 750-ese, amin a kidörrentő is le van cserélve. (Elvileg ez pár plussz paci.) Annyit venni észre, hogy kicsivel jobban gyorsul. Mintha kicsivel alacsonyabb fordulaton kezdené leadni a nyomatékot. Kövezzetek meg nyugodtan. Gyorsulásban tehát alig volt különbség a két gép közt. Végsebességre sem hiszem, hogy nagy különbség lenne. Az 1000-es Gixxer, na ott már van különbség. Lehet számolgatni, hogy miért is. Na mentem lemosni a habtestemet.
Arra még nem gondoltál te húgy agyú, hogy a másik pasijával ment el bulizni.... ha már így áll hozzád az az sehogy... az valószínűbb mint a barátnőivel...
Szerintem túllihegitek a 600-750 közötti különbséget. Alul egy kicsit nyomatékosabb és már 7-8000-nél nagyot tol de ott már a 600-al is olyan tempót mész 3-ban, hogy ha nincs eszed elszállsz. A 750-es inkább 600-as mint ezres. A Thundercattal is mentem olyan helyen, hogy 2-ben 2000-es fordulaton elkapart de a 750-es utána csak felül mutatott többet. Alul semmi többletet nem éreztem.
ma mindenki felértékel...
tetves lábikó-leszármazott vagyok bakki..