Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Otthagyott téged egyedül mi lesz így veled?Marad a fórum?
Na itt vagyok mégis....."asszony" fogta nagát és lelépett valahová bulizni.....
Nincs oda mostanában értem.....már az wiw-ről is letörölt.....
csöcsi
joe mester. ez a 600 750 kérdés sztem emberfüggő. én is megmertem venni a 750 et. igaz énis motorozok 4-5 éves korom óta, és apám is motorozik 35 éve kb. szal ő ugy itélte meg hogy van anyni ész a fejembe hogy tudok vigyázni magamra amúgy oké az a 30 paci eltérés az sok, de a 600 as is megindul, meg a 750 is. és ha nem figyelsz vagy hülyevagy akkor egy 125 össel is mehetsz olyan állat módon mint a 750 el lehetne. te hogy ogndolod?
Üdv az uraknak na meg az egyetlen hölgynek
csúnya lenne rá számoltál mi ? tudtam én mindig hogy hunyó vagy
Ezt azthittem hirtelen nekem írtad
Temegkiatökömvagy kisbaszó
szia cica
majd májusban csak
Látom papa vettél K&N-t. Installáltad már?
Akkor jó csak lazán, sokat kell tanulnod de ezzel úgy látom te is tisztában vagy! Ez pozitív mindenképpen.

Bár én akkor sem vagyok ezzel kibékülve
Szüleid mit szóltak?

Én is vehettem volna 750-est de apám leugatott (teszem hozzá joggal) h felejtő vettem 600-at (ez is kva gyors) és megjött az eszem és miután a másik rommátört újra 600-ra ültem mert tudom h még legalább 5 évig biztos ebben a kategóriában maradok mert annyit kell még tanulnom. Hozzáteszem úgy h 12 éves korom óta motorozom szóval nem ma kezdtem van a hátam mögött km.
holnap 1 fokkal melegebb lesz a békák még néma üzemmódban. péntektől pedig 8 fok jah és vigyázzá mert magasabbról szarnak le a madarak
csumidázlak időjárásjelentést kérnék
Beléd is
Breki kollégák !
továbbítva
há még ugyan az a szerelmed, akkor megmondhatnád neki hogy másszon fel a sportmotor.hu/géesixerhatszáz fórumra
ülőhelyzet...
MSN-ezek szerelmemmel
ezaz adj neki mi a helyzet amúgy?
lehet oltogatni,de csak akkor leszel tőle valaki,ha fel is vállalod magad **** gyerek ^^
sztem ez az ötlet alapba esélytelen, mert élőbe lehet oda se merne menni. nézdmeg ilyen a legtöbb aki a videoknál is osztja az észt. de majd jön a szobacica és akkor láthatunk egy jó kis párbajt
Megyek elteszem magamat holnapra...
Jó éjt Mindenkinek...
Csak nem értem az ilyen embert, hogy hogy jön nála az, hogy fogja magát és beír egy társaság fórumára ilyen parasztságot, ugy hogy még magát sem meri felvállalni,,,,,

Nem tudom, az ilyen az egy szórakozóhelyen is odamegy egy 20fős társaság asztalához és fogja és lefikázza valamelyik barátnőjét csak úgy...? Szerintem motorot hajtogatnának belőle.....
Szobabringát osszad csak.....majd VÁLASZOL BIZTOS VALAMI SZÉPET.... Emberedre találsz benne hidd el....