Szia Tumika!
Ezt meg micsoda? Ezt nem gondoltad komolyan?!
Akkora orra van, hogy 3 bátor mókus 5 kiló mogyoróért nem menne ki a hegyére. Ha ilyen fejem lenne, Quasimodo szépség király lehetne. Tomika kevés vagy a barátnőddel együtt mint apácazárdában a fitymacsattogás.
Hohohohó.De míg hogy.Csak a locspocs végit várja.Sínen lesz a rugózás is hamarosan.Meg lehet sikerül a dupladob is lassan.Most az alkatrészvadászat van terítéken.
Szombaton kistafíroztam annyira jó volt az idő meg kapott a fehír lácszarból is egy jó adagot.
hamar felrobbanna az agyad. én is azt hittem hogy dekurvajó. de nagy hóba ami tapad ugy eltömődik hogy inkább kivernéd a faszod szögesléccel mint ez. inmkább énis lapátoltam
Szia!
Van lóvé, lesz bátorság, a többit meg hozza az élet, mega szerencse.....stb...stb...
Ha suta, akkor egy babettát is összekócol saját magával, ha ügyes akkor lehet belőle bármi is...
Ezt meg micsoda? Ezt nem gondoltad komolyan?!
Akkora orra van, hogy 3 bátor mókus 5 kiló mogyoróért nem menne ki a hegyére. Ha ilyen fejem lenne, Quasimodo szépség király lehetne. Tomika kevés vagy a barátnőddel együtt mint apácazárdában a fitymacsattogás.