"Bár nekem a '91-es szürke-fekete a kedvencem"
Nem 92-tigriscsikost keresel? Vagy meggondoltad magad?
Találtál már valami fogadra valót?
Igazából "bármikor" össze tudok csavarozni egyet...papiros (német) vázam, meg idomszettem van hozzá... :)
Oh, köszönöm. Azért elötte megpoliroztam... :)
Viszont tátott szájjal nézem, hogy kiürült a piac, mennek fel az árak, és alig -alig találni jóállapotu eredeti cuccokat. Törött,repedt, vágott, átfestett ami lebed a felszinen, és nagyon résen kell lenni, ha valami jó cucc bukkan fel, mert gyorsan el is kel...
Majdnem hibátlan...
Hiába kutatom a "fehér" tigris idom szettet vagy "szürke", vagy "piros" akad fent a hálón... :)
Ès amikor meg kéne egy "piros" tank, fehér jön velem szembe...
Sziasztok.Keresek '92-es GSXR1100-et.Csak gyári érdekel,átépített nem.Külföldi is jöhet.Sőtt ott nézelődőm már egy ideje,de azért itt is megkérdezem hátha.
Köszi
Az 1100- nek "U" vagy "V" - vel kezdödik a motorszama attol függöen hogy kisblokkos legolajos vagy a vizes ezek "U" a nagyblokkos 1127 ccm - es Meg a bandit 1157ccm- es "V".
Nem 92-tigriscsikost keresel? Vagy meggondoltad magad?
Találtál már valami fogadra valót?
Igazából "bármikor" össze tudok csavarozni egyet...papiros (német) vázam, meg idomszettem van hozzá... :)
Viszont tátott szájjal nézem, hogy kiürült a piac, mennek fel az árak, és alig -alig találni jóállapotu eredeti cuccokat. Törött,repedt, vágott, átfestett ami lebed a felszinen, és nagyon résen kell lenni, ha valami jó cucc bukkan fel, mert gyorsan el is kel...
Hiába kutatom a "fehér" tigris idom szettet vagy "szürke", vagy "piros" akad fent a hálón... :)
Ès amikor meg kéne egy "piros" tank, fehér jön velem szembe...
Suzuki gsx-r 1100w gyári kipufogók
Bár a 30e-t egy kicsit én sokallom.
Köszi, de nem találom a hirdetést.
Kérdezd meg ezt.Hátha még meg van.Bár tudom hogy ezek gyáriak meg kettő!
https://auto.jofogas.hu/tolna/Suzuki_gsx_r_1100w_gyari_kipufogok_98027709.htm
Nagyon szépek!
Keresek Gsx-r 1100 re kipufogó dobot. 1 kipufogós, jobb oldali.
Köszi
N -- 500-599 ccm
Az 1100- nek "U" vagy "V" - vel kezdödik a motorszama attol függöen hogy kisblokkos legolajos vagy a vizes ezek "U" a nagyblokkos 1127 ccm - es Meg a bandit 1157ccm- es "V".