Nekem lenne egy pár oldaidom és alsó idom ....., gyári alkatrészek
Érdekel valakit...? olcson adom....
Ez csak a 1100 modelhez volt jo vagy a 750-eshez is....?
Üdv , elcserélnék szép állapotú piros -fekete gyári festésű fejidomot kék -fehérre . A piros 87-es évj. , nekem 88 -as kellene . Tudom ,hogy szinte lehetetlen , de azért én is találtam szép fejidomot és nincs szívem átfesteni a gyárit .
Köszi, de ehhez kicsit több kell. Az Isten pénzét belevertem már abba a motorba és eddig 6500km volt a legtöbb, amit elment a nélkül, hogy ne menjen szét valami a blokkjában. Ma összerakom az új dugókkal, frissen hónolt hengerekkel és kiderül... Más... A GSXR-hez kellene nekem egy szett gázbovden. Hol tudnák emberi áron beszerezni. Itt valamelyik Suzuki kereskedés szűk 40 eft-ért akarta adni a két bovdent. Kicsit sokallottam...
a cimbora gixerén leengedett télen a gumi , le volt takarva a motor tavaszra kirepedt a road, másik ismerős először újat vett road-ból jobbra balra esett vele kis sebességnél sem volt tapadása. átváltott sport attakra sokkal jobb lett és nem esett, a race a legjobb azzal lehet kanyarodni pályázni, mindenhová tökéletes, még alacsony hőfokon is tapadt. a race attakot nem szólom le, mert a ringen a fúrumtársam a zx9-el 0-ra rakta, de csak olyan melegen éri el a jó tapadási értékeit amit közúton csak hegyi szerpentinen tudsz elérni nagyon gyors tempóban. a gumi a kapcsolat az úttal ha túrás egyszerű tempót mégy akkor a bakelit keménység is jó, amint tolod neki vagy kanyarodsz tapadós gumi kell, drága , de a javíttatás és a csont törés még többe kerül. télen kell jó gumit venni, tavasszal is lehet, de télen meg tudod venni a jobb gumit a tavaszi túrás gumi áron, mindössze keresni kell.
Sok szerencsét blokk építéshez.
Hát, melyik jól tapad, az kopik is. Persze, közre játszik még egy-két dolog ....
Azt hiszem következőre, én Road Attack 2 próbálom ki.
Racetek K2. Tavaly is ez ment rá augusztusban, 2000km-t bírt, de addig nolondbiztos volt. Most még kicsit hűvöske volt, n mertem még kemémykedni az új szettel. De majd el jön az is. Most az RGV blokkja van a soron.:)
Kis legendába beleférünk.
Még az ember kedve is más ,hogy itt a jó idő. Hétvégén biztos sokan kint leszünk az utakon. Baleset mentes szezont mindenkinek. És remélem idén, össze futunk már egy páran, valami rendezvényen.
itt a forgalomba helyezéskor nem fogadják el a fém fékcsöveket, a sötét plexi -segítek- szélterelő idom és nem azért tervezték átlátszóra hogy belé lehessen kötni, még eccer szélterelő idom ! !!!!
egy motorszerelőnél készült egy átépített z650 lámpák nélkül, ír országba vitték el majd vissza jeleztek hogy minden oké, forgalomban van a motor ! dobtak itt egy hátast hogy miként sikerült lámpák nélkül, ott a forgalmiba bejegyezték hogy csak napkeltétől napnyugtáig használható a motor,forgalmiba bejegyezve ! csak akarni kell valamit !
Nekem lenne egy pár oldaidom és alsó idom ....., gyári alkatrészek
Érdekel valakit...? olcson adom....
Ez csak a 1100 modelhez volt jo vagy a 750-eshez is....?
keresd kawaszekit a zx9 fórumon szerintem ő tud neked segíteni.
Hát, melyik jól tapad, az kopik is. Persze, közre játszik még egy-két dolog ....
Azt hiszem következőre, én Road Attack 2 próbálom ki.
1127-es!!
20/223-1420
Még az ember kedve is más ,hogy itt a jó idő. Hétvégén biztos sokan kint leszünk az utakon. Baleset mentes szezont mindenkinek. És remélem idén, össze futunk már egy páran, valami rendezvényen.
egy motorszerelőnél készült egy átépített z650 lámpák nélkül, ír országba vitték el majd vissza jeleztek hogy minden oké, forgalomban van a motor ! dobtak itt egy hátast hogy miként sikerült lámpák nélkül, ott a forgalmiba bejegyezték hogy csak napkeltétől napnyugtáig használható a motor,forgalmiba bejegyezve ! csak akarni kell valamit !