Az volt a terv ha ez sem jön be akkor leszarom és majd jövőre nekifutok megint.
Nem is feltétlenül a motorok állapotával van a baj hanem a hozzá belőtt árral és a hazudozó eladókkal.
De ezt egyenlőre jó vételnek érzem, remélem így is marad.
Sziasztok!
Eladtam a gépsárkányom, lehet még megbánom mert nagyon patika volt de fiatalabbat szeretnék.
Ha tud valaki eladó Gixert K7-től az szóljon!
Használtautón jelenleg fent levők nem jönnek be, 1.8-ért borulásmentes szépet szeretnék és nem 50e km-el, illetve ha borult, újrafényezett, tákolt az sem baj de értelemszerűen olcsóbban.
Azért azt még ideírom hogy elcsábultam, mert még a B-Kingen gondolkodom, már írtam emiatt a BK topikba is.
Amelyik előszőr szembejön és szerelem lesz, vagy jó vétel az a nyerő.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Tudna valaki linket küldeni, hogy honnét tudok magyar kézikönyvet letölteni ? GSX-R 750 k8-L0-hoz kellene!Köszi előre is!
Zé kapi:
Szia.ha még aktuális az összekötő cső keresés és nem találtál én a Janó-Dob Kft-t ajánlom figyelmedbe. Igaz ott kell hagyni a motort pár napra(vigyáznak rá és sokkal drágább autók állnak náluk mint egy motor), de profin hajlítanak-hegesztenek összekötő csövet is. Én már több motoromra gyártattam velük és igényesen dolgoznak! Nehéz elérni őket,többször kell próbálkozni. http://janodob.hu/
üdv
Nem is feltétlenül a motorok állapotával van a baj hanem a hozzá belőtt árral és a hazudozó eladókkal.
De ezt egyenlőre jó vételnek érzem, remélem így is marad.