Ha hazaér a szerelőm körbenézünk a műhely feletti padláson lehet hogy lesz ott egy két cucc. Majd írj rám ha kész a kívánság listád aztán megnézem mi van odafent.
Tartóssága miatt esett rá a választás. Meg alapból egy nem rossz vétel volt. Németből hoztam egyébként. Itthon tényleg nem nagyon találtam. Ha esetleg újakat kell vennem sem tragédia. De azért 1-1 helyre beírok, hátha van valakinek ez-az.
Hát itthon nem lesz hozzá könnyű sem alkatrészt sem pályázással kapcsolatos dolgokat beszerezni hozzá, hacsak újakat nem veszel! Pályán ritkán látni K9-L1 1000-et, de L2 1000 től is! Nagyon kevés van belőle itthon, K7 vagy K5 1000 hez képest, ez nem azt jelenti hogy rosszabb motor tőlük, sőt jobb motor, a K5 vagy K7 1000-től! Szerintem!
Hogy jobb e, azt csak jövőre tudom neked megmondani 1-2 pályanap után. De várom már. Kawa is meg van még. De egy ismerős lehet megveszi, mert utcán most nem szeretnék motorozni....de majd meglátjuk hogy bírom...
Vettem egy L0-át pályázni. Pár dolog majd kellene hozzá a télen szép sorjában. Egy tartalék hátsó kerék, blokkvédő elemek, brembo rcs főfékhenger, gyorsváltó. Utóbbi kettő nem tragikus, ha nincs.
Mert akkor majd később lesz új max.
K4 1000-hez eredeti szelepszár szimeringek,egy garnitura.....dupla rendelés miadt megmaradt.....eredeti ár 34000Ft........15000Ft-ért vihető.....mégegyszer,eredeti japán nem utángyártott
Sziasztok!
Keresek ülést gsxr 600/750 k6-k7 re. Téli barkácsoláshoz kellene, szakadt vagy szivacs nélküli érdekelne elsősorban. A műanyag maga fontos.
Hátha porosodik valakinek a polcán egy....
Üvegszálas pályaidom szett minden eleme, fejidomtartó konzollal: 50.000 Ft
️Sérülésmentes váz, nem papírozható A vázvédő szilikonja van csak rajta: 50.000 Ft
Blokkalkatrészek, a motor hibátlan állapotban lett szétszerelve:
- Blokköntvény: 20.000 Ft
- Komplett váltó: 50.000 Ft
- Kuplungszerkezet: 40.000 Ft
- Komplett hengerfej: 30.000 Ft
- Generátor forgórész: 5.000 Ft
- Olajteknő pumpával: 10.000 Ft
- Önindító: 10.000 Ft
- Dugattyúk: 20.000 Ft
- Vízpumpa: 10.000 Ft
K5-K6:
Üvegszálas farokidom, alsórész és üléstartó, szivaccsal: 10.000 Ft
Vettem egy L0-át pályázni. Pár dolog majd kellene hozzá a télen szép sorjában. Egy tartalék hátsó kerék, blokkvédő elemek, brembo rcs főfékhenger, gyorsváltó. Utóbbi kettő nem tragikus, ha nincs.
Mert akkor majd később lesz új max.
Keresek ülést gsxr 600/750 k6-k7 re. Téli barkácsoláshoz kellene, szakadt vagy szivacs nélküli érdekelne elsősorban. A műanyag maga fontos.
Hátha porosodik valakinek a polcán egy....
K3-K4:
Üvegszálas pályaidom szett minden eleme, fejidomtartó konzollal: 50.000 Ft
️Sérülésmentes váz, nem papírozható A vázvédő szilikonja van csak rajta: 50.000 Ft
Blokkalkatrészek, a motor hibátlan állapotban lett szétszerelve:
- Blokköntvény: 20.000 Ft
- Komplett váltó: 50.000 Ft
- Kuplungszerkezet: 40.000 Ft
- Komplett hengerfej: 30.000 Ft
- Generátor forgórész: 5.000 Ft
- Olajteknő pumpával: 10.000 Ft
- Önindító: 10.000 Ft
- Dugattyúk: 20.000 Ft
- Vízpumpa: 10.000 Ft
K5-K6:
Üvegszálas farokidom, alsórész és üléstartó, szivaccsal: 10.000 Ft