Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy gumivásárlás elött vagyok és a Metzeler Lasertec et ajánlották.
120/70-17 és 160/70-17 párban 56000ft.Ez megéri ennyiért?
Jelenleg most 160/60-as a hátsó és ugyan úgy felmegy rá a /70es?
Köszi.
Üdv. Ricsi
GSXF750-et eladta az ismerősöm kereskedőnek 780e-ért (2003 évj), hát ennyit nekem is megért volna szar váltóval is....ilyenek a rokonok. Kinézek Törökbálinra, lehet hogy 1M-ért továbbadja
Ha egy erős felindulásból vennék egy gsx750f vasmadarat akkor van valami extra amit meg kell rajta néznem? Ebben kérném a tanácsotokat Mivel fejembe vettem, hogy a frissitésnek ezt a típust választom.Nagyon szép, nyomatékos, sportos túra.................................tetszik és kész
Én 3 hónapja vettem és szintén 2003 as kiadás. Nagyon meg van kimélve. Nem tudok rá rosszat mondani.
Kanyarokban és egyébként is nagyon stabil motor ha rendesen be vannak a szügséges dolgok állítva rajta és nincs gond a kormánnyal ill. a hátsó rugóstaggal. Én szinte mindíg a legkeményebre állítom az első és a hátsó lengéscsillapítókat is. Szerintem így a legstabilabb. Az haverjaim akik más tipusokkal motoroznak a kuplungomat irigylik a legjobban. Nagyon jó vele váltani. Nálad szerintem csak karbantartási
és beállítási problémák lehetnek. Egyébként a suzukik egyébként is hangosan váltanak és főleg az egyesnél kattannak nagyot de ahogy én észrevettem minél jobban eléri a váltó az üzemi hőfokot annál könnyebb és halkabb.
Szerintem a kavicsos töltéseket ha lehet kerüld el. Azon még egy babettával is nagyot lehet esni nemhogy egy ilyennel, vizes úton pedig ezek a motorok a sima gumi miatt nagy figyelmet igényelnek főleg kanyarban ill. a nyomvájúkban.
Túrára és csak úgy motorozni is kiváló gép. Szerintem.
sziasztok,
érdeklődök h. ki mennyire elégedett a 750F-el
vásárlás előtt állok és 2003-asat 30e KM-el valamivel 1MFT meg tudnám venni a rokontól.
Valószínű h. nem akar átejteni, de a tesztvezetésen a kuplung úgy kellett átrugdosnom a köv sebességekbe, a bovden laza volt szerintem egy kicsit, de kiemelt rendesen. Egyből legondoltam róla hogyha ez a típus ilyen.
Kanyarba egy kissé nehézkesnek tünt. Kavicsolt töltésre valaki rá mer vele kanyarodni, ill vizes úton hogy viselkedik?
Bocs,hogy idepofátlankodok de a segítségataket szeretném kérni.
A haverom a mult héten vett egy 2003-as 750F-et és kéne neki hozzá egy magyarnyelvű kézikönyv ( használati vagy kezelési útmutató).Ebben kérném a segítségeteket,hogy honnan lehetne megszerezni vagy esetleg akinek megvan digi formában és el tudná küldeni megköszönném.
Bocs az előző rossz kép linkekért, ez a 2 kép a neten valamiért CMYK-ban volt, nem RGB-ben. emiatt nem jeleníti meg a böngésző...
Model Number GSX650FK8
Type Sportbike
Warranty 12 month unlimited mileage limited warranty
Suggested Retail $6999
SEP 440
Engine 656cc, four-stroke, 4-cylinder, DOHC 16 valve, liquid cooled*
Bore & Stroke 65.5 x 48.7 mm*
Compression Ratio 11.5:1*
Fuel System Fuel Injection
Lubrication Wet sump
Ignition Digital/Transistorized
Starter Electric
Transmission 6-speed
Final Drive chain*
Overall Length 2130 mm (83.9 in.)*
Overall Width 760 mm (30.4 in.)*
Overall Height 1225 mm (48.2 in.)*
Seat Height 770 mm (30.3 in.)*
Ground Clearance 130 mm (5.3 in.)*
Wheelbase 1470 mm (57.9 in.)*
Dry Weight 216 kg (475 lbs.)*
Suspension Front Telescopic, oil damped, preload adjustable
Suspension Rear Link-type suspension, adjustable preload and rebound
Brakes Rear Single hydraulic disc
Tires Front 120/70 ZR17
Tires Rear 160/60ZR17
Fuel Tank Capacity 19 liter (5.0 gal.) CA Model 18.5 liter (4.9 gal.)
Color Blue/White, Black/Silver
Szeva. Igen megvan még azt hiszem. Beadtam egy szervízbe árulni és még nem szóltak.
Mastec márkájú, szinte új, karcmentes. Szép öblös duruzsolós mély hangja van de nem is az a túl agrsszív. Nekem az eredeti dob a király azért akarom elpasszolni.
30.000 lenne az ára és ez alá nem szívesen mennék..
Azt szeretném kérdezni hogy gumivásárlás elött vagyok és a Metzeler Lasertec et ajánlották.
120/70-17 és 160/70-17 párban 56000ft.Ez megéri ennyiért?
Jelenleg most 160/60-as a hátsó és ugyan úgy felmegy rá a /70es?
Köszi.
Üdv. Ricsi