én is kapta egy jó ajánlatot. 10% kezdö, 22 a havi, és egy 200.000-es vásárlási utalvány!
vagy maradok valami használt gépnél! még mindig nem tudom!
de minél hamarabb kéne lépnem, mert félek, hogy anya meggondolja magát :D
pff... hát nem tom de leginkább ott hagyák az embert az út szélén és mennek kik semmit se láttak volt szerencsém tapasztalni tavaly ősz vége felé ... IvecosLacáról tudtam csak. 1 hete én is arra jöttem ahol volt a balesett de még a kpm szerencsére nem szedte le ami a megemlékezésből maradt bár ez nem vígasz
húú nem tudtam pedig anno tavaszal láttam néha fórumon és a blackből ara következtettem vagy is ő jutott eszembe :( nyugodjon békében amúgy mi történt vele ?
beszerzési ár alá nem fognak menni. Voltam bent a Blacknél, és lassan kiürül a bolt, nem lesz moci csak rendelésre.
Én az enyém 200.000 engedménnyel vettem, szezon elején.
az nekem akkor pont jo lesz ajándékba :D
egyébbként tegnap voltam egy " neves " hazai suzuki márkaképviseletnél használt bicikliket nézni, és a neten jo áron árul gép igencsak kopott volt, föleg bal oldalán! ennyit a képciseletekben vásárolható, makulátlan, általunk szervizelt gépekről! amivel egyébbként nincs baj, csak legalább mondják meg, hogy ezzel, és ezzel a géppel, ez és ez történt! akkor majd én eldöntöm, hogy bavállalom-e, vagy sem, megéri nekem vagy sem.......
vagy maradok valami használt gépnél! még mindig nem tudom!
de minél hamarabb kéne lépnem, mert félek, hogy anya meggondolja magát :D