Szia tesó. Azt az embert megnézem aki elveszi a kulcsomat! Elkérni az más
De szerintem 10 üveg bacardi után nem megyek én sehová sem.
Igen megyek vasárnap mert rám fér. Igaz nem sokat fogok addig aludni, de belefér teljesen
Jaaa, persze!
Mert a múltkorit is tudtad előre....mi?
Nem is kérem..... elveszem! (de csak ha alszol, mert csak úgy tudom )
Ne akkor szólj, ha gond van! Hanem akkor is, ha egy kicsit, de tudok segíteni valamit, hogy ne hajtsd magad ennyire!
Na, ez nagyon gyorsan felejtsd el!
Múltkor már meglett a következménye! Ha megint lesz valami a túlhajtásod miatt .... még én is beléd rúgok, bammeg! (és elveszem a motorod kulcsát )
Komolyan, nem vezet jóra tesó!
A nagy sz*rt vagy ügyi!
Ha bármiben és csak picit is tudok segíteni, azonnal szólj! Ha megtudom, hogy nem szóltál....
Ok. De szólok előre nem vagyok jó passsszban.
Az elmúlt 2 hétben 3x voltam végkimerültség közeli állapotban.
Az ajtómon bejutni 15 percet vett igénybe és ugy ahogy voltam végem volt. Ügyi vagyok igaz?
De legalább nem gondolkodom semmin.
Mostanában nagyon sok a meló reggel 7-től 9-ig általában. Egész nap motoron + még éjjel is na meg a cég. És persze a közös ismerősünk is gondoskodik az életem mozgalmassá tételéről. De most nem a jó értelemben. Már végképp nem tudok rajta kiigazodni. De majd szóban mesélek. Hétfőn szerintem átugrom hozzád mert szabaddá tettem magam. Nálad?
Vagy fel kell vinnem?
Ha rossz idő lesz, akkor is megyünk?
De szerintem 10 üveg bacardi után nem megyek én sehová sem.
Igen megyek vasárnap mert rám fér. Igaz nem sokat fogok addig aludni, de belefér teljesen
Akkor Vasárnap jössz ugye?
Mert a múltkorit is tudtad előre....mi?
Nem is kérem..... elveszem! (de csak ha alszol, mert csak úgy tudom )
Ne akkor szólj, ha gond van! Hanem akkor is, ha egy kicsit, de tudok segíteni valamit, hogy ne hajtsd magad ennyire!
Szólok, ha gond van. De tudod "ami nem öl meg az keménnyé tesz". Specnaz
Pedig kevesebb gondolkodással uralkodhatna a tudásod, mint nálam is
Múltkor már meglett a következménye! Ha megint lesz valami a túlhajtásod miatt .... még én is beléd rúgok, bammeg! (és elveszem a motorod kulcsát )
Komolyan, nem vezet jóra tesó!
A nagy sz*rt vagy ügyi!
Ha bármiben és csak picit is tudok segíteni, azonnal szólj! Ha megtudom, hogy nem szóltál....
Az elmúlt 2 hétben 3x voltam végkimerültség közeli állapotban.
Az ajtómon bejutni 15 percet vett igénybe és ugy ahogy voltam végem volt. Ügyi vagyok igaz?
De legalább nem gondolkodom semmin.
Gyere bármikor!
Meddig tart a + meló?
Már (még mindig) nem tudlak telefonon sem elérni.....
Kéne majd beszélni, amit a pályán mondtam....
Ne tűnj el, bammeg...... "hiányzol"!