Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,még apróbb....
A másik fele a nadrágban maradt féltem, hogy rámront a Nők lapja szerkesztősége,ha az egészet kirakom!
eddig gondolkodtál,hogy mit válaszolj?
az enyém nem ilyen apró.
Üdv
Bacardi kóla ! ! ! ! ! !
Vagy fel kell vinnem?
Majd elfelejtettem, kell majd a hely/ember elérhetősége ahol volt a motorod szervízen! Fontos!
Én is ráérek vasárnap.......
Ha rossz idő lesz, akkor is megyünk?
Szia tesó. Azt az embert megnézem aki elveszi a kulcsomat! Elkérni az más
De szerintem 10 üveg bacardi után nem megyek én sehová sem.
Igen megyek vasárnap mert rám fér. Igaz nem sokat fogok addig aludni, de belefér teljesen
méreten aluli , ezt vissza kell dobni
ez te vagy maci?
Elveszük a kulcsot és pihi,mert én t1000es vagyok és egy barátot nem bántassz meg ugye?
Akkor Vasárnap jössz ugye?
Szia tesó!
Ok. Na most megyek mert van egy kis dolgom itt a cég-nél. Délután még jövök. Ciao
Jaaa, persze!
Mert a múltkorit is tudtad előre....mi?
Nem is kérem..... elveszem! (de csak ha alszol, mert csak úgy tudom )
Ne akkor szólj, ha gond van! Hanem akkor is, ha egy kicsit, de tudok segíteni valamit, hogy ne hajtsd magad ennyire!
Nem lesz semmi gond A MOTOROM KULCSÁT NEM ADOM!
Szólok, ha gond van. De tudod "ami nem öl meg az keménnyé tesz". Specnaz
Ugye
Pedig kevesebb gondolkodással uralkodhatna a tudásod, mint nálam is
Na, ez nagyon gyorsan felejtsd el!
Múltkor már meglett a következménye! Ha megint lesz valami a túlhajtásod miatt .... még én is beléd rúgok, bammeg! (és elveszem a motorod kulcsát )
Komolyan, nem vezet jóra tesó!

A nagy sz*rt vagy ügyi!

Ha bármiben és csak picit is tudok segíteni, azonnal szólj! Ha megtudom, hogy nem szóltál....
Bármennyire is furcsa számodra igen szoktam. Tudom ez neked nem megy de mi igy szeretünk.
mert, amúgy szoktál?
Ok. De szólok előre nem vagyok jó passsszban.
Az elmúlt 2 hétben 3x voltam végkimerültség közeli állapotban.
Az ajtómon bejutni 15 percet vett igénybe és ugy ahogy voltam végem volt. Ügyi vagyok igaz?
De legalább nem gondolkodom semmin.
Én ráérek......
Gyere bármikor!
Mostanában nagyon sok a meló reggel 7-től 9-ig általában. Egész nap motoron + még éjjel is na meg a cég. És persze a közös ismerősünk is gondoskodik az életem mozgalmassá tételéről. De most nem a jó értelemben. Már végképp nem tudok rajta kiigazodni. De majd szóban mesélek. Hétfőn szerintem átugrom hozzád mert szabaddá tettem magam. Nálad?
Szeeeebuuusz!

Meddig tart a + meló?
Már (még mindig) nem tudlak telefonon sem elérni.....
Kéne majd beszélni, amit a pályán mondtam....

Ne tűnj el, bammeg...... "hiányzol"!