Köszi meg kérdezem!
Bár már van 1srác aki megoldaná,viszont ő lennt van Veszprém környékén!Ez annyiban lenne kedvezőbb,h itt van viszonylag közel(gondolom)
Ezt furcsáltam én is....
De ma nem lehetett lent, főleg abban az időpontban!
(Lehet, hogy ze itt lefényképezte magát és elküldte kykee-nek? ) -MOL kút itt is van-
Bakker!
Nemmmmondod, hogy ma lement hozzád? Nem is mondta! Áááá, kizárt melózni kell ma, tehát nem lehet ott......
Különben is azt mondta, ma átjön hozzám....
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
K2-es 1000-es gixerhez szeretnék egy gyári kormánystabilizátort.
Hol lehetne ezt beszerezni?
Minden információt lőre is köszönök!
Nem tudom, nem ismerem ezt a blokkot......
Meg kell kérdezni hozzáértőtől, hogy nem-e a kuplungod szarakodik, esetleg...... vagy valami, vagy bármi vagy akármi!
Bammeg 6.ik van,de csak 180fölött vagy 60nál! Ezt nem vágom Motorfék meg mindig van!Ilyenkor mi van? Ez egy limitált példányszámú darab!60 és 180 között az 5.ikig javasolja,mert ott ki tudsz lőni,nem úgy mint 6.ikban!180 alatt meg ne menj 5.ikben!Talán ez az oka!
Szép napot all!
Syurus!A Lajossal megbeszéltem és puskázni fog a kutyulimról,de ő megtudja neked csinálni vasad!
Pentele ring az egészen pontossan a Pentele híd alatt van és beszarás,jó ott lenni!Nagyon jó a beton és jó társaság szokott ott összejönni!
A hétvégén aki tud jöjjön oda!
Gino frendly,tegnap 2*is hittalak battad meg*7322377623!Néééd csak meg telládon!
Na tipli mert meló hill van!
A sok motorozás közben, azért megállhatnál a telefont is felvenni....
Mizu a kutyuddal? Szalad minden fokozatban?
Sajnos én nem érek rá mostanában motozni, de húúúúúúzd helyettem is!
Sipi
Bár már van 1srác aki megoldaná,viszont ő lennt van Veszprém környékén!Ez annyiban lenne kedvezőbb,h itt van viszonylag közel(gondolom)
Még1* Köszi!
Üdv syrus!
De ma nem lehetett lent, főleg abban az időpontban!
(Lehet, hogy ze itt lefényképezte magát és elküldte kykee-nek? ) -MOL kút itt is van-
Nemmmmondod, hogy ma lement hozzád? Nem is mondta! Áááá, kizárt melózni kell ma, tehát nem lehet ott......
Különben is azt mondta, ma átjön hozzám....
A problémával hívd a szervizesemet, említettem neki. Látatlanba azt mondja lófing!
Üdv: Sipi
Egy kis információ : talán egy GSX-R fórumon hamarabb tudnának neked segíteni... Sok sikert!
Segítségeteket kérném.
K2-es 1000-es gixerhez szeretnék egy gyári kormánystabilizátort.
Hol lehetne ezt beszerezni?
Minden információt lőre is köszönök!
Meg kell kérdezni hozzáértőtől, hogy nem-e a kuplungod szarakodik, esetleg...... vagy valami, vagy bármi vagy akármi!
Syurus!A Lajossal megbeszéltem és puskázni fog a kutyulimról,de ő megtudja neked csinálni vasad!
Pentele ring az egészen pontossan a Pentele híd alatt van és beszarás,jó ott lenni!Nagyon jó a beton és jó társaság szokott ott összejönni!
A hétvégén aki tud jöjjön oda!
Gino frendly,tegnap 2*is hittalak battad meg*7322377623!Néééd csak meg telládon!
Na tipli mert meló hill van!
A sok motorozás közben, azért megállhatnál a telefont is felvenni....
Mizu a kutyuddal? Szalad minden fokozatban?
Sajnos én nem érek rá mostanában motozni, de húúúúúúzd helyettem is!