Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Suzuki kereskedő szerint nem.
A vázheggesztéshez meg szét kell szedni, amit valszeg nem a gyári szervíz csinál, szóval amint látszik a bontás.....
Miről beszélsz?

Én a rendszám alapján káresemény utána nézésről!
Szerintem abolcskei is ezt kérdezte....

Amúgy egy vázhegesztéstől miért ugrana minden garancia?
A többi része attól még simán garanciális!
Mellesleg, ha egy javítás szakszerű és a technológia megfelel a gyári minőségnek, akkor ugyanúgy él a garancia tovább!
na igen. Ugrik minden gyári garancia vele....
Hivatalosan nem lehet/szabad.....
azt hogy lehet ?
jogos az 5 pont
ez a baj. Anno én azért választottam inkább az új motort kicsit magasabb hitellel, mert nem akartam, hogy amikor elpasszolom akkor csak valami nevetséges pénzt kapjak érte.
A kereskedő is megszívta, aki elvitte a roncsot. Felrakta sérülésmentesnek, miután kijavították a vázat, stb. Csakhogy kp-re már senki nem vesz motort, viszont a GTK miatt egy bank sem hitelezi be. Így a nyakukon maradt......
Egy minőségi hegesztés simán gyári merevséget ad. Sőt erősebb is lesz, mivel vastagabb lesz ott az anyag.

A későbbi eladás miatt valóban nem lesz gyári ott. De lehet a hegyesztés a tartó felcsavarozása után nem is látszik.
Amúgy meg szinte "bárki" utána tud ma már nézni rendszámra, hogy volt-e már valamikor valami káreseménye egy járműnek!
Inkább menet fúrót.... lyukba fúrni kell!
Szerintem is jobb lenne egy új! Ez a hegesztéses dolog én szerintem nem az igazi akármilyen jól is
megcsinálják! De ez csak az én véleményem.
nézzek neked egy aluhegesztőt és bele menetetvágó szakit ?
csak mert ennyit nem kapsz ha el akarod majd adni, ráadásul a GTK motor nem hitelezhető, szal....
jaja. De nem járnál jobban ha beadnád a roncsot és hoznál egy újjat?
Szerintem meg! Felheggesztik,azt vágnak bele új menetet!
ha meglesz elviszünk egy körre

Én pihizek a holnapi napra
Csak az a gáz ,h a menetnél tört ketté!Az is megoldható?
Nem!
Hun?
Hogy mükszik a dolog? Odavisz a mocc kibelezik hegesztik oszt vissza minden?
ebay -on nézted ?
A hűtő akkor kevés lenne..... a motorozáshoz még!
Sok helyen hegesztenek már aluminiumot, szépen!
Nem de Tybee adott 1telszámot ahol szépen meg tudnák csinálni!Csak még nem jártam utána!
A váltótartó/lábtartó izé bigyót már felhegeszetetted?

Hülyén néz ki eg yhűtő a hátsóülésen....
De legalább lesz hideg üdítőd!
A motorra! még mielőtt vki félreértené!