Megadom a szervizesem telefonszámát. Öreg róka. Rengeteg tapasztalattal, ismerössel.
Hosszú évekig maszek volt, komoly gép műhellyel rendelkezik.
Dóri Árpád 06 30 53 53 802
SZeva tezsvír mi a rekettye van véled azonkívű,h tönkrevágod a friss betont!?
A meg merre van?Me Pentele híd az ottan vagyon Dunaújnál!Talán ez is arra felé leledzik?
Még nem hívtam őket. Pedig már minden bajom van
Vasárnap tekertem egy Visegrádot....Piszok jó idő volt!
És mennyi nagyvas dübörgött,,,totál kikészültem a vágytól!
szia. ha kell hegesztő telószám akkor tudok. mindet hegesztenek ott, én is ott csináltattam a blokot mikor el repedt. a stadion mellett van nem mesze.
üdv.gábor
a bank például lehívja, mielőtt a hitelt megadja. Mondtam, ez a hitelezéskor lesz gond.
Nekem mondjuk kihozta úgy a biztosító, hogy nem buktam sokat, és új motorra ültem. Nem beszélve arról, hogy a szezon eleje volt, és így nem kellett hónapokig várnom.
A másik gond: syrus, a káreseményt jelentened kell a bankod felé. Ilyenkor egyben követelheti a teljes összeget. Ha nem jelented akkor jövő év elején derül ki, amikor ellenőrzik a nyilvántartót.
Ha valamin látszik a megbontás, az attól még nem garancia vesztés!
Ha később lesz valami probléma, ami a megbontásra vagy az utánna történő (esetleg helytelen) összeszerelésre vezethető vissza, akkor nem garanciális a dolog!
A kereskedő nem szakember. Ő eladni szeretne! (pl. egy új vázat )
Megadom a szervizesem telefonszámát. Öreg róka. Rengeteg tapasztalattal, ismerössel.
Hosszú évekig maszek volt, komoly gép műhellyel rendelkezik.
Dóri Árpád 06 30 53 53 802
Hivatkozz Sipos Attilára.