Az enyim is elvihető,hitelátvállalással is! Csak az utólag feszerelt extrákért(gyári fejidom,színre fújt "tuning
hátsó sárvédő,LSL bg, Valtermoto kis rendszámtartó) kérek némi pénzt (80e)
2007.6.havi 3000 km -t futott, 2x voltam vele ringen.
Ja és hogy miért? Gixxer 600-at szeretnék,mivel jövőre már inkább a pályázást részesíteném előnyben!
Küldöm a képeket, de mint említettem a motor szalonállapotban van. Tehát úgy néz ki, mintha új lenne. Nincs rajta hitel és normál Suzuki-kereskedésből vásárolta, 1000-es szervíz elvégezve, leinformálható.
igen de a kereskadésben található motorok mindig makulátlanok , egy gazdás / idős orvos / , garázsban tárolt , törésmentes , csak félgázon használt , csak napsütéses , szélmentes napokon jasznált stb stb stb
Azért kedves barátom, mert akkor még működött a térde. Most fogják műteni, utána pedig 6 hónap rehabilitáció. És nem biztos, hogy jó lesz, mert ez lesz a 4. műtétje. Hát ezért válik meg tőle fájó szívvel.
igen igen!
pont ez az! a magánszemélynél lévő motorok jóval drágábbak, mint a suzuki kereskedésekben kaphatoak! pedig ez pont forditva szokott lenni, elvégre szegén szegény márkaképviseletnek is élnie kell valamiből :D
a lényeg, hogy járjak nyitott szemmel, és vigyek magammal olyat, aki több mtort látott, mint én.
vigyázz velük, az én vázsérülten, totálkárosan eladott mocim is fent van, sérülésmentesként hirdetve.
Egy Suzuki márkaszervíz általi átvizsgálás a tuti. Ott megmondják, milyen állapotban van. Amúgy nagyon strapabíró, kellemes moci, jó választás.
sziasztok!
most készülök venni egy gsr-t. azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami okosság, amire a használ gépeknél oda kell figyelni?
mert nagyon nagy a szorás.vannak erösebben használtak elég drágán, és vannak elég csilli-villi gépek viszonylag olcson!és nem értem, hogy ez mitöl lehet. persze tippem van:D
vagy esetleg ha valai meg akar válni a végpétöl, szoljon nyugodtan :D
Amúgy tudok olyan GSR-t, ami pályát nem látott, de nem kéne, max ajándékba....