Nem kell parázni,én is kezdő voltam-vagyok!Ha ésszel használod a jobbosodat nem lesz vele semmi gondod!De Ginonak igaza van 8000-től nem ismersz rá!Még a tapasztalt rókáknak is tudott újjat mutatni.Igaz Kykee?
Hát az itt is érvényes..... (kapkodni, vastag gipsz...stb.)
Sőt talán más is, mint a ló! A ló nem szalad neki semminek veled a hátán..... sajnos ez a kuytulira nem igaz.
Azért mehettél volna vele tesztvezetés céljából mielőtt megveszed.....
7-8000 -ig forgatva elég kezes még! Bár, városban szinte max. 6-7000 között használja normálisan az ember. Ha figyelsz me, lehet gond! Bár azért GSR-el "kezdeni".....
Bocs amiért ezt mondom, de egy 350-es Jawa nem is említhető egy nap a GSR-el!
Nem mentem még.
Türelem és önuralom van. Lovagolok, ott nem lehet kapkodni mert vastag gipsz az élvezet vége
Meg ezért jelentkeztem ide be. Gyakorlati emberektől szeretek tanulni. Nem vagyok már kiscsirke.
Húúú!
Mentél már GSR-el?
Vigyázz vele, mert ha tudsz uralkodni magadon akkor kezes nagyon......de kicsit kell csak bátrabbnak lenned, vagy lazítani az önuralmadon és nagyon meg fogsz lepődni!
Nagyon tudja "szedni a lábait" a kutyuli!
A bejáratás jó kis tanulás, de közel sem elég!
Bódogan megteszem! És felteszem. Gyönyház fehér lessz a gép.
Ha megkapom Úúúúúgyanis tegnap vettem meg.
És még vizsga meg stb. alatt állll.
De már zizeg mindenem,,,kell az a gyönyörű gép!
Igaz nem kis félsz van bennem, ugyanis még nem motoroztam.Hopp hazudok Kb. 28 éve egy 350 Jawan mentem.
Én is,én is,én is!
Örjöngök,h faca az idő én + itthon ülök a seggemen!
Veletek?Kiccsalád?
Nem kell parázni,én is kezdő voltam-vagyok!Ha ésszel használod a jobbosodat nem lesz vele semmi gondod!De Ginonak igaza van 8000-től nem ismersz rá!Még a tapasztalt rókáknak is tudott újjat mutatni.Igaz Kykee?
Ülj fel a biszájklira, oszt gurujjá!
Te csak gurulni akarsz.....
Én motorozni!
Mizu?
Bakker de sirályos gurulós idő van!Én is akaroooooook !
Tudom,hogy nem verseny Örülök, hogy kellemes csapatot találtam itt.
Elméletileg jövöhéten ,péntek magasságában. De félek,hogy csúszni fog!
Suzu Hollós
Campona
Mondjuk meg is látszott az elején....
Sőt talán más is, mint a ló! A ló nem szalad neki semminek veled a hátán..... sajnos ez a kuytulira nem igaz.
Azért mehettél volna vele tesztvezetés céljából mielőtt megveszed.....
7-8000 -ig forgatva elég kezes még! Bár, városban szinte max. 6-7000 között használja normálisan az ember. Ha figyelsz me, lehet gond! Bár azért GSR-el "kezdeni".....
Bocs amiért ezt mondom, de egy 350-es Jawa nem is említhető egy nap a GSR-el!
Hol vetted?
Türelem és önuralom van. Lovagolok, ott nem lehet kapkodni mert vastag gipsz az élvezet vége
Meg ezért jelentkeztem ide be. Gyakorlati emberektől szeretek tanulni. Nem vagyok már kiscsirke.
Mentél már GSR-el?
Vigyázz vele, mert ha tudsz uralkodni magadon akkor kezes nagyon......de kicsit kell csak bátrabbnak lenned, vagy lazítani az önuralmadon és nagyon meg fogsz lepődni!
Nagyon tudja "szedni a lábait" a kutyuli!
A bejáratás jó kis tanulás, de közel sem elég!
Ha megkapom Úúúúúgyanis tegnap vettem meg.
És még vizsga meg stb. alatt állll.
De már zizeg mindenem,,,kell az a gyönyörű gép!
Igaz nem kis félsz van bennem, ugyanis még nem motoroztam.Hopp hazudok Kb. 28 éve egy 350 Jawan mentem.
Itt vagy a szomszédban.
A motorról is rakhatsz fel nyugodtan képet!
De pótolva. Kösz!