Véleményetek szerint jövő tavasszal mennyiért lehet majd venni egy használt GSR-t 2006-t?
Sacc/kb
Most még nem érdemes mert tavaly jött ki és mindenképpen újat érdemes venni,de jövő tavaszra tervezem a vásárlást,de pénzem nemsok lesz addigra mert most másra kell,de a GSR-ért dobog a szivem:)
Gyerekek, nem fogjátok elhinni, mi történt velem. Megyek az utcán mocival, majd elhaladok két motoros mellett, akik az autók mögött álltak. Rájukdudálok üdvözlésképpen és továbbhaladtam a lámpáig. Jó 5 méterre lehettem, amikor megálltam. Beszól az egyik csóka, aki a sávomhoz közelebb volt, hogy ne integess bazdmeg, először tanulj meg vezetni. Bazz..., ha közelebb lettem volna hozzá, ezt az öreg, bunkó köcsög paraszt faszt biztos hogy lerúgom a motorjáról. Hogy szólhat már be ilyet valaki, holott üdvözölték. Vén öreg trotty. Remélem még összehoz egyszer a sors vele, majd akkor biztos szájbaverem az irígy faszkalapot. Nagyon kiakasztott e buzeráns.
Nagyon szép motoros idő igérkezik a hétvégére
Nekem házi feladat van a 2napra,50 nm térkő ,GSR NUKU
Kellemesebb hétvégét,léptem
Véleményetek szerint jövő tavasszal mennyiért lehet majd venni egy használt GSR-t 2006-t?
Sacc/kb
Most még nem érdemes mert tavaly jött ki és mindenképpen újat érdemes venni,de jövő tavaszra tervezem a vásárlást,de pénzem nemsok lesz addigra mert most másra kell,de a GSR-ért dobog a szivem:)
Beszálok én is a Pancsi megszerzésébe és az egykerót szívesen megnézném vele!
Egy 1400-es GSX-et vagy egy MT01-et szívesebben kipróbálnék!
De a GSR viszi a pálmát, csak ugye más kategória.
Aztán majd megbánnád, amikor nem tudnál vele közlekedni városban, túrán ill. 120 km/h alatt, mert nem bírja a csuklód, vállad.....stb.
De ha tényleg GSX-750, azt megbánnád.
Én is szemezek a GSXR 1000-el.....