Itten vok én is,csak hát most van,volt idő 1picit ránézni a topicra!De má a kiccsaj nyakamon lóg,h játszak véle,hát most mit tehetnék?
m1ek még gyüvök!
Ja és nemtudtok valami kiegészitö cuccokról hogy miket lehet felrakni rá.mert találtam képeket de sajna árakkal nemvoltak ellátva .kicsit kidisziteném.
oksika nagyon köszike.sajna nekem kicsit messze lakik a csávó ha jól néztem.mivel én Pápa mellett lakom.egyébként énis csinálok rá valami brutálisat és inkább valami spoilert veszek rá.mennyire hajtottátok meg már a vasat?msn cimem:pitsa.balu@hotmail.com
Most tárgyaltam vele!Emlitettelek téged is,hívd nyugodtan!Lehet kész lesz a túrára a dob!Ő csinál rá dobot!Kérdezte mi az elképzelésem,de neki is van egy alternatívája!De úgy csinálja a végét ahogy mondod!
Én mondtam,hogy a féklámpa helyére legyen rakva a cső és ovál alakban!igy négy az egyben fog üvölteni,hogy wwwwwwwwwwwoooooooootttttttttt... A féklámpa meg felkerül a kis vájatba ledekkel!nagyon egyedi lesz és disznó hanggal párosítva!Max 2 nap!Láttam már a munkáját hidd el beszarás!
Mindenki költi a nagy léket aztán Ő meg ugyan azt megcsinálja potom léért!Lesz melója a GSRekkel,ha az enyém kész lesz!
Ha elkészült akkor elküldöm neked MMSben!
1.:107km/h
2.:149km/h
3.:187km/h
4.:211km/h
5.:24
2km/h
6.:263km/h
2007es tiltótáblázat
de mint mondottam gyüvök!
A bejáratás 800+800. Úgyhogy bejáratós.
Akkor már nem bejáratos
Kedden müszaki,Szerdán Okmányiroda aztán benzinkút!
Itten vok én is,csak hát most van,volt idő 1picit ránézni a topicra!De má a kiccsaj nyakamon lóg,h játszak véle,hát most mit tehetnék?
m1ek még gyüvök!
A túra végére már be is lesz járatva, oszt tiltásig!
Öcsi Lajos a mester neve!Nagyon közvetlen és korrekt!
Mennyi km-et gyűjtögettél eddig bele?
Martin dobról mi a vélemény?
Én mondtam,hogy a féklámpa helyére legyen rakva a cső és ovál alakban!igy négy az egyben fog üvölteni,hogy wwwwwwwwwwwoooooooootttttttttt... A féklámpa meg felkerül a kis vájatba ledekkel!nagyon egyedi lesz és disznó hanggal párosítva!Max 2 nap!Láttam már a munkáját hidd el beszarás!
Mindenki költi a nagy léket aztán Ő meg ugyan azt megcsinálja potom léért!Lesz melója a GSRekkel,ha az enyém kész lesz!
Ha elkészült akkor elküldöm neked MMSben!
Páran fórumozunk itt, pedig sokkal többen vagyunk GSR-esek!
Mé vagytok ilyen antiközösségiek?
Amugy köszike az infót.