Ne vedd fel Zsu!
Gino,nem akart téged megbántani!Ő jó gyerek,csak néha nem tudja mit beszél zavarában mikor egy hölgyet lát motorozni!Bevallom őszntén a legszebb látvány a világon, csajszika egy sportmotoron!
Igen kötelező a Sutyukira (szavaddal élve) is a műszaki most viszem ,pedig csak 10 hónapos!
De ettől szivesen látunk itt akár egy kávéra is!
sziasztok.kérdezném ha valaki tudja hogy a gsr600-nak BODIS dobbal milyen hangja van?cserélni akarok dobot a vason de nemtudom hogy milyet tegyek fel rá ami nem tul drága.ajánlották a FINSTER, BODIS,LEO VINCE DOBOKAT.VALAMIT MONDJATOK HA TUDTOK SEGITENI
Utánajárok, hogy motorra is csinálnak-e műszakit vagy csak autóra.
De van itt pomázon is egy vizsgahely valahol (én nemtom pontosan), ahol tuti van motor vizsga és nem is kekeckednek annyira.
Gino,nem akart téged megbántani!Ő jó gyerek,csak néha nem tudja mit beszél zavarában mikor egy hölgyet lát motorozni!Bevallom őszntén a legszebb látvány a világon, csajszika egy sportmotoron!
Igen kötelező a Sutyukira (szavaddal élve) is a műszaki most viszem ,pedig csak 10 hónapos!
De ettől szivesen látunk itt akár egy kávéra is!
Nagyon figyeled a vesszőket azt hiszem a sor végén megyek a túrán!
A lényeg az, hogy a motorok közé sorolják azt is!
Jó hétvégét!
Nem jártam.
Megtisztelhetsz minket a jelenléteddel máskor is!
Vasárnap nem jártál dobogókő felé?
Ui.: Légy erős, a műszaki még a Sutyukikra is kötelező.
Talán elfelejtetted melyik topicban vagy?
Így a pontos infóim hiányosak.
Utánajárok, hogy motorra is csinálnak-e műszakit vagy csak autóra.
De van itt pomázon is egy vizsgahely valahol (én nemtom pontosan), ahol tuti van motor vizsga és nem is kekeckednek annyira.
Majd nem 2 méter?
Hát az miaz?
Az egyiket átveszem ha kell!
Itt nem messze, tőlünk!
Ha nincs vessző a NEM után, másképp hangzik ám!
Vagy ez olyan ánbolivibó?