Tesó most látom,hogy jön a Mohos Ádám és a Zozi?Ismered Őket?uhh velük vigyázni kell!Nagyon nagy motorosok!visszarakják a mások álltal lerugdosott tükröket,köpködnek a bukójukba,leteszik a kezüket a kanyarba,tankolás után nem fizetnek nekik egy sört,állandóan betartják a szabályokat,pffff én igy lehet,hogy nem is megyek!
Battameg baammmeg ez egy GSR!
Na ezzel lehet repeszteni 200 fölött is lazán!
Húhhhh,milyen érzés lett rajtam urrá!mintha ki akarnám próbálni végre...............
- Hooligán da Béla + Petra (aki kölcsönadja kykeenek a felnistűl a gumiját a műszakira!)
- Thebear + 1db MZ
- Kykee+Beus+2(ha addig nem tákolom szét magam,és visszakapom a kutyukám törzskönyvét és lesz
típí) (ha egykerózhatok)
- Steve GSX 1400 (ha a kykee egykerózhat vele)
- Gino (ha nem fenyegeti meg az autósokat menetközben mert kimennek elé)
- BlackNet (ha addigra lapravágja a GSRt jobbra balra)
- Mr.Hayabusa -most búsul, mert nincs busa- (ha küldik addigra a vonatjegyem)
- g0nzales
- Abdul
- Ricardo
- YieSS
- Kovik + 1
+ Szoboszlai Tomi SV650
+ Szoboszlai Peti Fz6
+Mohos Ádám Xt660
+Zozi Honda Dominator
+Székely Balázs R6
+Illés Tibi Gixer600 ?
- Dody papa Bt 1100
- Syrus6 ( mennék, ha vihetem a labdát is és GPRS-en keresztül játszhatok a csapatban)
-ivecoslaca (mindenki vendégem egy italra az étteremben a kislányom egészségére!:)) + 1 motor (figyu tarka, valszeg a TL-el jön a srác)
tarka tessó!
A mobilos küldetés helytállóan célbaért és káká ügynök stabilan eljuttatja a kiindulási pontba!
Észrevételezésem alapján arra a meghatározási véleményre jutottam,hogy ezzel prevncióval nem akart az én személyemmel kontaktuálni!
A tl helyett mivel fog jönni tarka úr?ha addigra nem készül el!he?
thank you,thank you,thank you,thank youszer 250.000
- Hooligán da Béla + Petra (aki kölcsönadja kykeenek a felnistűl a gumiját a műszakira!)
- Thebear + 1
- Kykee+Beus+2(ha addig nem tákolom szét magam,és visszakapom a kutyukám törzskönyvét és lesz
típí) (ha egykerózhatok)
- Steve GSX 1400 (ha a kykee egykerózhat vele)
- Gino (ha nem fenyegeti meg az autósokat menetközben mert kimennek elé)
- BlackNet (ha addigra lapravágja a GSRt jobbra balra)
- Mr.Hayabusa -most búsul, mert nincs busa- (ha küldik addigra a vonatjegyem)
- g0nzales
- Abdul
- Ricardo
- YieSS
- Kovik + 1
+ Szoboszlai Tomi SV650
+ Szoboszlai Peti Fz6
+Mohos Ádám Xt660
+Zozi Honda Dominator
+Székely Balázs R6
+Illés Tibi Gixer600 ?
- Dody papa Bt 1100
- Syrus6 ( mennék, ha vihetem a labdát is és GPRS-en keresztül játszhatok a csapatban)
-ivecoslaca (mindenki vendégem egy italra az étteremben a kislányom egészségére!:)) + 1 motor (figyu tarka, valszeg a TL-el jön a srác)
Ha nem lesz kész a Tl,kérek valakitől másik gépet.
Na batta meg bammeg!megmozgatta don kykee a jobb karját!oda baszkodtam az asztalra!holnap 10kor megyek az okmányirodába a forgalmimért!vizsgáztatni sem kell eddig ott tart az ügy csak mutassam be az új gunint!
Épp akartam kérdezni, megy-e még a robogó?
Amúgy gratulálok hozzá, jó kis gép ez! Csak a márkájával nem vagyok kibékülve....(én hülye, lemárkáztam a Yamakkát, ezzel voltaképp elismertem... ) Valami jóféle kidörrentőt ne sajnálj róla! Biztos jó hangja lenne tőle.
Jó napot all!
Dody papa!
Mélységesen fel vagyok háborodva! mit beszéltünk meg?
Nem azt beszéltük meg hogy legurulsz hozzám a gépeddel!Nem fogom egykerékre vágni ne aggódj!
Most már a jogsimat is el akarják veni,mert 68km/h val mértek be!
Éberen!