Eladóvá válik valószínűleg GSR 600-am.
2006os évjárat
Újszerű állapotban, teljesen egyedi megjelenéssel, friss olaj és szűrők cseréjével, szezonra felkészítve!
<--- Akit érdekel az a profilomon talál képeket!
LeoVince dupla dobbal, újszerű 4-5ezer km-t futott gumikkal!
Irány ár 1.000.000Ft
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni. Nézegetem a GSR 600-at mint potenciális új motoromat, de kinézet és az évjárat között nem fedezek fel semmi logikát.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik évjárattól fekete a váz?
Illetve van teljesen fekete, aminek az első teleszkópja és a hátsó lengővillája is fekete. Az milyen évjáratú motor?
A kétszínű ülés mikortól egyszínű?
Illetve a fekete kipufogó borítás csak a fekete GSR típusnak van, vagy lehet más színű motoron is, mert láttam ilyet is, meg olyat is. Nincs benne logika.
2008-2009-2010 modellek között mi a különbség, hogyan lehet őket megkülönböztetni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Ma felkerült az új első gumi a GSR-re.Michelin Pilot Road 3.Újra ezt vettem mert bevált , az előzőt 38 000 Km-nél tettem fel , most van a GSR- be. 63 900 Km.Azaz 25 900 Km !!! Mivel következik az albán Túra már jobbnak láttam feltenni az újat.
KÖSZÖNET a Kiss Tibinek a friss és jó árú gumiabroncsoknak ./ Revolutionmotor /
Keresem a kollégát, akivel április 30.án Tiszafüredtől egészen Kunmadarasig tempózgattunk majd mi Karcag felé vettük az irányt.
Nem volt rossz, csak sajnálom hogy nem jöttek tovább velünk!
Üdv! Hülye kérdés rovatunk következik: A 25kW-os folytás mechanikus, vagy digitálisan elkövetett garázdaság? Yamahánál láttam mechanikus megoldást,a gsrnél nem tudom mi lehet. (Nen akarom kivenni,ha egyáltalán van.....)
Több infó...vannak szebb motorok,az igaz, de idomok egyben,hegesztés-törésmentes. Mint korábban írtam csúszottként vettem, kb 3-4 cm horzsolás a farokidomon, és kb 2 a deknin,ennyi,azóta mentünk több,mint 30ezret. Lábtartó kissé hiányos Rili, és a Szombathelyi tréningeknek köszönhetöen
Sziasztok, hét elején lettem boldog tulaja egy gsr600-as vasnak, viszont van rajta egy LED amit nem tudok mi lehet (kép csatolva). A tippem a riasztó volt, de a service maual nem ír róla semmi.
attól függ, hogy eladni akarod vagy hirdetni... van hirdetve gsr600 ami nem eladó... az érzelmi érték nem érdekel senkit
én 2014-ben 880e-rt adtam el 2006-s gsr600-amat, alku nélkül, uennyi km, karcmentes, 3 doboz, doboztartó rsz, givi bukócső, sportdob +gyári, plexi, usb, 100%-ban rendben... 1 nap alatt elvitték, pedig még kép sem volt fent. azóta mentek fel az árak, de el is telt 4 év....
Eladóvá válik valószínűleg GSR 600-am.
2006os évjárat
Újszerű állapotban, teljesen egyedi megjelenéssel, friss olaj és szűrők cseréjével, szezonra felkészítve!
<--- Akit érdekel az a profilomon talál képeket!
LeoVince dupla dobbal, újszerű 4-5ezer km-t futott gumikkal!
Irány ár 1.000.000Ft