..............na akkor lassabban irom hogy talan-hatha-megis veletlenul / mert ez a verzio is elofordulhat / felfogod azt hogy en azt irtam hanyadik eves , ez a te iskolaban edzett agysejtjeid nem ismerik ....................
Nagyon , vagyis nem , de talan emlekezhetnel arra hogy Adam fiam Angliaban el es itthon hagyott egyik laptopjat is hasznaljuk es nem modositunk semilyen beallitast rajta , ezert nincs ekezet
Hm...
Szerintem nem velem van a baj.
Ha valami életkorát adjuk meg, akkor az nem sorszámmal történik.
Mellesleg a helyesírás.... Bagoly mondja?
Szerintem, aki magyar létére Magyarországon nem használ ékezeteket, az nem ír helyesen!
Most újra kellene gondolni, hogy kinek mi az erőssége!
A matek es a helyesiras nem az erosseged ............................
Azt irtam hogy 12. / a 12 szam utan a pont azt jelenti hogy tizenkettedik eves !!!!! / vagyis a 11. evet betoltotte 2006.03.ban !!!!
A pontossag kedveert megneztem a forgalmit : 2006.03.02. Lehetett volna februar is de en kertem hogy marciusban vigyek el. Ez volt Szolnokon az elso a kereskedesben.
Sziasztok,
szia Gino, a múltkor nem válaszoltál az e-mail-emre :( megkaptad?
készen lett a váltóm, egész szép nyírás lett a fogaskerék karmain, a villába is belemart...
Ez mitől lehet? Rosszul váltok? Gyenge anyagminőség? Hülyegyerek módban sokat váltok kuplung nélkül... Érzésre jól... Szokjak le róla?
Nagyon , vagyis nem , de talan emlekezhetnel arra hogy Adam fiam Angliaban el es itthon hagyott egyik laptopjat is hasznaljuk es nem modositunk semilyen beallitast rajta , ezert nincs ekezet
Ez van !
Tehát ha leléptél a 11. lépcsőfokról és a levegőben van a lában, akkor még nem állsz a 12. lépcsőfokon.
Szerintem nem velem van a baj.
Ha valami életkorát adjuk meg, akkor az nem sorszámmal történik.
Mellesleg a helyesírás.... Bagoly mondja?
Szerintem, aki magyar létére Magyarországon nem használ ékezeteket, az nem ír helyesen!
Most újra kellene gondolni, hogy kinek mi az erőssége!
Szombaton gyere a Gulyas fest-re , Csabiek is jonnek !
Tehát már 12
A 11 után rögtön az következik
Ne tuddd meg , kaptam 1 cegtol , imadom !!!! Belemerultem rendesen a TMK-ba. Szelephezag van meg hatra.
Oszi szervezett 1 turat Erdelybe es Csabi-Otilia paros ugy jart sajnos mint te , hatso defekt uj gumival es neki is venni kellett kint egy ujat.
Minden joooooooooooot !!!!
Megszeditessssssz teljesen !!!!!!!!!!!11
Azt irtam hogy 12. / a 12 szam utan a pont azt jelenti hogy tizenkettedik eves !!!!! / vagyis a 11. evet betoltotte 2006.03.ban !!!!
A pontossag kedveert megneztem a forgalmit : 2006.03.02. Lehetett volna februar is de en kertem hogy marciusban vigyek el. Ez volt Szolnokon az elso a kereskedesben.
Ertheto volt remelem !!!
Milyen az a spéci zsir?
2006 második negyedévétől lehetett kapni....
szia Gino, a múltkor nem válaszoltál az e-mail-emre :( megkaptad?
készen lett a váltóm, egész szép nyírás lett a fogaskerék karmain, a villába is belemart...
Ez mitől lehet? Rosszul váltok? Gyenge anyagminőség? Hülyegyerek módban sokat váltok kuplung nélkül... Érzésre jól... Szokjak le róla?