Adott egy GSR 750 L5
Valakinek valami tapasztalat lánckerék fogszám módosításban? Vagy mindenki gyári fogszámúval közlekedik?
Alapelgondolásom szerint, jövőre elől -1, hátul+1 fog, eddig ~240 km/h-nál még volt benne kis kraft, (de ennek próbálgatása után stabilan egy hétig volt izomláz a vállamban, csuklyámban (utassal nem túl szerencsés befeküdnöm) ), így gondoltam hogy kicsit variálok a fogszámmal,amivel még 2 kiló még belefér, szeretek tempózni, de már tanácsoltak olyat is, hogy elég csak elől -1, a hátsó+1 nemigazán szükséges.
Lényeg a lényeg, a végsebesség csökkenés nem gond, inkább legyen fickósabb a kigyorsításokban.
Ha jól rémlik Öcsi tuning néven futott anno, többen is tettek rá a régiek közül ilyet a GSR-re. De szerintem típus bizonyítványt nem fogsz tőle kapni... szerezz be egy bontott gyárit és a vizsgára tedd fel.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Egy GSR 600-om van, használtan vettem. Ma a műszaki vizsgán nem ment át mert a rajtalévő kipuffogó eredete nem tisztázott vagyis nincs fémjelezte, hogy ki készítette, gyártotta! Az előző tulaj valami olyasmit mondott, hogy Balatonon készült, állítólag! Viszont már volt szerencsém látni más GSR 600-on ugyanilyen kipuffogót! -Kérlek benneteket, hogy aki tud erre megoldást segítsen! -Előre is köszönöm! -Üdv.-Dani
Megnéztem a képeidet, látom, hogy már ami rajta van sem gyári szett. Nekem 41 ezernél lett lekapva a gyári első szett, ami tavaly április elején lett felrakva, azóta 1x kellett állítani, kb 10e km alatt. Viszonylag nyugodt motorozás és rendszeres ápolás (Motul lánc tisztító+paszta) mellett.
Csiszold szintbe,fürj rá lukat teszel bele egy m8-as menet meg egy csavart,rá a gumit,kb fél óra kényelmesen,ha jól csinálod nem lehet a gyaritol megkülönböztetni.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne egy váltókarra, sajnos megdöntöttem a motort és letört ( így kellett haza vezetnem 150Km) Merre induljak el, hol tudok venni? Plusz a blokk fedelét is lehorzsoltam! Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Elől jó a -1, hátra gyári méretet rakj vissza.
Nekem JT kerék es DID lánc van rajta. Ha jó a csuklód bőven 30 bölött kezd el nyúlni a lánc