Úristen, hogy csináltok 5 alatti fogyasztásokat? :O Átlag 80-as tempó? Stabil 4500 alatti fordulat? Vagy nálam van valami gáz? Nekem egyszer volt 5,2 mikor 2 éve megvettem zéró motoros tapasztalattal, nyilván akkor még nem is rángattam a szarvát. Átlagban 5,5 alatt nem igen járok el vele, még ha nyugisan közlekedek sem. Kicsit odatekerek, simán felmegy 6-6,5-ig is... Sőt, mondok jobbat: múltkorában 2 személlyel, autópályán 140-155-ös tempó, 180 km-re tankoltam 13l felett nem sokkal.
Kisalfold, nekem Bodis van fent, ha az érdekel, csinálok valami videó félét
Miiiiiiiii??????? 310, azt hogy csináljátok
Az 5.4-es fogyasztás úgy, h porzik a tank belseje a kúton
Szerintem ha rendeltetésszerű a használat, akkor nincs hat alatti fogyasztás, deee nyilván nem egyforma a csuklonk
Amikor meglett a motorom anno 8 éve, egész biztos vagyok benne, hogy nekem is villogott. Hogy az egész csík vagy csak a benzinkút ikon, azt nem tudom de villogott. Ennek tudatában motoroztam a későbbiekben is. Aztán egyszer csak úgy gondolta, hogy ezt a funkciót többet nem használja. Erre akkor jöttem rá, amikor lerohadtam az út szélén vele először, és nem értettem, hogy akkor most mi van, hiszen előbb villognia kellett volna. Hát azóta sem villog, de az eset óta legalább tudom, hogy ha lement egy csíkra, akkor 50km-en belül kéne keresni valami kutat.
"Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, hogy milyen hangja van Cobra c4-es sportkipunak? "
Ebben nincs megjelölve, hogy dupla és GSR600-ra.
Kisalfold, nekem Bodis van fent, ha az érdekel, csinálok valami videó félét
http://youtu.be/p6IWgv43RTQ
Esetleg jobb oldali tankburkolat + index (első) akad? :)
Köszi
Az összes megmaradt GSR alkatrészem eladó, akár egyben is az egész!
Érdeklődni privátban.
Szóval beleköltözött a gebasz.
Lerohadás után még kétszer beindítottam, ment 600 + 200 métert még
Toltam is a motort, b@@sza meg, pont mint tavaly ilyenkor
Ha nem villog, akkor valami probléma van. (ugyanitt komplett AC, szintjelzővel eladó.... )
Villog az, csak ki kő várni
Az 5.4-es fogyasztás úgy, h porzik a tank belseje a kúton
Szerintem ha rendeltetésszerű a használat, akkor nincs hat alatti fogyasztás, deee nyilván nem egyforma a csuklonk