Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen megyünk ha 3 fok felé megy a hőmérséklet szàmíthatsz ràm
,,,, hol vagy Te ilyen magas baszod
Facebook
idén én leszek a Mikulás
miféle buli csak véletlenül kérdeztem
Most hoztam egy kartonnal, nyugi hagyok neked is . De iden remelem meg megyunk egy Duna-kanyar kort... Annyit meg csak kibir a BMWd
Az legyen, hogy természetesen NE idd meg ! Köszi megdumáljuk mikor jut hozzám pl . Jöv héten a bulin meg iszom
Van egy vidi a birtokodban....mikor nem éred utol a "csendes"-jóképű-szerény ......hapit /Bormio-Stelvio/
told már fel
köszi
Ichnusa-dal mi legyen?
moslék nem is kéne jól vagy?
elég szar képe van mi ?
Ő mivel ne viccel már "E" lég rá nézni !
Kb ezt írtam én is......
Kösziii :)
Akkor ha még is arra vetemednék, akkor feketében gondolkodom, mert ugye az üzemanyagtartályomon van amit régebben emlitettem bőrruha általi kifényesedés, azzal akarok valamit kezdeni és a hátsó farokidomon egy nagyobb karc nadrágtól.
Mindkét elem fekete, de ugye a forgalmimban szürke van és ezért lettem rá figyelmes, hogy hogyis van ez . Köszii még egyszer.

Nekem mindig jó napom van kivéve, ha azt akarom, h ne az legyen, akkor hopsz, már is rossz napom van hiába kívánják mások, h "jó napot Hentikém"! Ha pedig ezt megunnám akkor máris visszaváltok jó napra és kééész Az Én jó napomat mások nem tudják elrontani, de Én bárkiét pocsékká tudom tenni, h éppen úgy akarom
Szia Doki
Mond + otthon, h már van baromfi is abban az üzletben ahol dolgozom , méghozzá bármilyen. Egyébként is kellene beszélnünk, örülnék, ha szakítanál rám egy kis időt és leülhetnénk mind össze 10 minútra
Köszi
Reggelt mindenkinek , bár minnyá este van , pontoabban setét, még pontosabban szürkület, és már itt is vagyunk a kérdéses szinnél
Té barátom a motornak a fő szine van a forg eng-be bejegyezve, ami ne nagyon buzditson a többi szinezett felület átfújására... hivatalosan! Persze gyakorlatilag azt csinálsz vele amit akarsz
Magyarországon belül valóban nem kell. Viszont újabban az osztrákok hangosabb motornál db méréssel kezdenek.
Azt, hogy az okmányiroda mit ír be....az nem mérvadó.
A motornak van egy színkódja az alapján megállapítható a színe, de az okmányirodában nem ez alapján történik.
Jó reggelt mindenkinek!

Erre a kérdésre tudna nekem valaki választ adni, hogy miért van így? Fontos lenne! előre is kösziii