hát igen, a GSR a 600as nékideg Lujíz Vitónja! :)
technikailag csak lexikális a tudásom. de majd ... majd kell még flexelgetni azokat a majrécsíkokat!
:)
hm, cukor falat vagy! a kisfiúkat én is szeretem, szóval lehet lesz egy belső "klán" ... ez van, kinek a pap ...
épp azon gondolkoztam, hogy most biztos sokan csapkodják a homlokukat, hogy "na ne ... már megint egy ...."
de ez is egy fajta fogadtatás!
az "üdv a melegek közt" a ... buzi motorosokra értendő?! :P
Sziasztok mindenkinek!
utólagos engedelmetekkel csatlakoztam én is a GSR600-ok népes táborához! :)
amit így hirtelen érdemes tudni rólam (talán megmagyarázza későbbi hozzászólásaim tartalmát), hogy:
még néhány nap és néven lesz a moci
még néhány hét (reményeim szerint 2,5) és megvan a jogsi
már csak pár hónap, és itt a 2013as szezon kezdete, hogy motorra is pattanhassak! :P
téli felkészítés kapcsán szívesen vennék tanácsokat! (garázs-tárolóhely van)
Mivel nekem a szezon befejeződött, legalább is a nagy túrák terén , kicsit kell a következő szezonra gondolnom.
Új első gumi kell: MICHELIN 120/70 ZR 17 (58W) TL Pil.Power 2CT 96 € ez szerintetek milyen? Hátul Michelin Pilot Sport van 3mm-es minta mélységgel /kopás jelzőig/. A Másik kérdésem a láncról lenne.
Mivel olvasgattam itt az elöttem, hogy volt lánc téma én is méregettem.egyenletlen nyúlást nem mértem benne, de kb. 35mm a lánc kimozdulása a 20-30-hoz képest és hátra felé is legalább 4-4,5 mm-t kitudom húzni. Annyit kell a motorról tudni, hogy behozott motor /12900km-rel 2006-os motor, szerintem nem igaz/ én tettem bele 5ezer km-ert /ami alatt a múltkor említett üzemanyag tartályon is megjelent az a fényes folt a bőrruhától/ , most 18 körül járok. A lánc feszítőnél 4 és fél rovátkolás van még hátra felé. Rendszeresen használtam lánc sprayt bőven . Ti mint tapasztaltabb GSR-esek mit javasoltok ezekben a témákban?
Dehogy megyünk tesa.... ha tized annyi lenne se
Tudod, hogy a hónap vége-következő hónap elején költözünk..... és a hónapban van a gyerek szülinapja is....szóval ezeket sem tudjuk még hogyan oldjuk meg
technikailag csak lexikális a tudásom. de majd ... majd kell még flexelgetni azokat a majrécsíkokat!
:)