Menj be a fonoda udvarba a CAR-GO alkatrész boltba, ott szoktam venni mindent hozzá, mondjad, hogy GSR-hez kell, gyári áttétellel lánc szett, de jobban megéri, ha külön-külön veszed a lánckerekeket, meg a láncot, legalábbis nekem olcsóbbra jött ki. Kérdezz rá Egyébként nekem a D.I.D. 525VX van rajta. A fogak számát nem tudom, de ott megmondják neked.
Ma megmértem a láncot, 2mm van benne,(41Cm hosszan mérve) nem tudom ez soknak mondható e, viszont körbeforgatva a kereket érezhető hogy van ahol feszesebb és van ahol lazább. Kipróbáltam a nagy fordulatú közlekedés, 2-3 ban 50-el, úgy is érezhető a rángás de nem annyira, gondolom erősebb a nyomaték a láncon....gondolom. Úgy érzem a hátsó kerék rángat, így most már szinte tuti hogy a lánc a ludas. Bevilágítottam az első lánckerékhez és egy helyen látom a fogakat, elég kopottnak néz ki :( Így csere lesz belőle, hol tudnék jó áron láncot és kerekeket venni, és milyen kell bele amit ajánlotok?
Láttad már az új növesztett haját? Nagyon öreges Omegás
Off topic (vagyis pont nem az, mivel motoros oldal), szóval két motor szállítására alkalmas, jó állapotú utánfutója nincs véletlenül valakinek? Olcsón kb. egy hétre? (Jövő péntektől október 22-ig?)
A fórum főoldalán jobb oldalt ott virított a hirdetés!
Kiemelt hirdetések rovat
Értelemszerűen ennek megfelelően más gyártók láncai is megfelelőek, ebben a specifikációban.
Csak van pár évtized gyakorlat és sok mindent látott tapasztalat mögöttem
Már az elején mondtam.
Off topic (vagyis pont nem az, mivel motoros oldal), szóval két motor szállítására alkalmas, jó állapotú utánfutója nincs véletlenül valakinek? Olcsón kb. egy hétre? (Jövő péntektől október 22-ig?)
Bazz én 50-nek néztem.....
http://www.ebay.co.uk/itm/Fly-...
Nem olyan régóta vagyok GSR tulaj, ezért is kérdeznélek benneteket, hol lehet venni fejidomot a kutyulira?