Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mar csere, akkor elore eggyel kisebbet tegyel, jot teszel majd magaddal.
1 órája keresgéltél?
A fórum főoldalán jobb oldalt ott virított a hirdetés!
Kiemelt hirdetések rovat
GSR gyári lánca: RK525SMOZ7Y /114
Értelemszerűen ennek megfelelően más gyártók láncai is megfelelőek, ebben a specifikációban.
Menj be a fonoda udvarba a CAR-GO alkatrész boltba, ott szoktam venni mindent hozzá, mondjad, hogy GSR-hez kell, gyári áttétellel lánc szett, de jobban megéri, ha külön-külön veszed a lánckerekeket, meg a láncot, legalábbis nekem olcsóbbra jött ki. Kérdezz rá Egyébként nekem a D.I.D. 525VX van rajta. A fogak számát nem tudom, de ott megmondják neked.
Honnan rendelitek, veszitek a láncot? 1 órája keresgélek a neten de nem jutottam előbbre :) HELP
Erre értettem, nekem 1 hónapos tapasztalatom van motorokból :)
Nem gondolom ezt magamról.
Csak van pár évtized gyakorlat és sok mindent látott tapasztalat mögöttem
Aki profi az profi
Most már biztos?
Már az elején mondtam.
Ma megmértem a láncot, 2mm van benne,(41Cm hosszan mérve) nem tudom ez soknak mondható e, viszont körbeforgatva a kereket érezhető hogy van ahol feszesebb és van ahol lazább. Kipróbáltam a nagy fordulatú közlekedés, 2-3 ban 50-el, úgy is érezhető a rángás de nem annyira, gondolom erősebb a nyomaték a láncon....gondolom. Úgy érzem a hátsó kerék rángat, így most már szinte tuti hogy a lánc a ludas. Bevilágítottam az első lánckerékhez és egy helyen látom a fogakat, elég kopottnak néz ki :( Így csere lesz belőle, hol tudnék jó áron láncot és kerekeket venni, és milyen kell bele amit ajánlotok?
Láttad már az új növesztett haját? Nagyon öreges Omegás

Off topic (vagyis pont nem az, mivel motoros oldal), szóval két motor szállítására alkalmas, jó állapotú utánfutója nincs véletlenül valakinek? Olcsón kb. egy hétre? (Jövő péntektől október 22-ig?)
60?
Bazz én 50-nek néztem.....
Utólag is boldogot a 60-hoz Lacikám!
Mit mondasz Hangossabban a bal fülembe kérlek már rosszul is hallok
Bódog 50. szülinapot!
Köszi faszikám!
Nahát......irgum burgum, pedig olyan szép
örülj neki, legalább nem látod a plexit rajta
ST! boldog szülcsi napot Alme
Valóban :) Remélem e héten lesz még jó idő hogy guruljak kicsit
Ez a kép olyan 150m-re van tőlünk, az erkélyről oda látok
Én az ebay-en vettem, 26K volt.

http://www.ebay.co.uk/itm/Fly-...
mindjárt támadnak a fiúk
Sziasztok!

Nem olyan régóta vagyok GSR tulaj, ezért is kérdeznélek benneteket, hol lehet venni fejidomot a kutyulira?
Köszi NYuszi Biki nincs ?